הכירו את השיטה החדשה לקיצור התורים בנתב"ג

החברות טורקיש איירליינס ופגסוס הצטרפו לשירות טרום טיסה • המשמעות: ניתן לבצע צ’ק אין ולשלוח מזוודות יום לפני הטיסות של אותן חברות • כל הפרטים בפנים

למרות התורים הארוכים בנתב"ג - הישראלים מעדיפים לטוס לחו"ל מאשר לנפוש בארץ, צילום: יוסי זליגר

חברות התעופה טורקיש איירליינס ופגסוס הטורקיות הצטרפו היום (שני) לשירות טרום טיסה והמשמעות היא שניתן לבצע צ’ק אין ולשלוח מזוודות יום לפני הטיסה.

השירות החדש ניתן החל מהיום בשדה התעופה בחיפה וכל מי שטס עם חברות התעופה הטורקיות יוכל לשלוח את המזוודה ולבצע צ'ק אין יום לפני הטיסה ולהגיע ביום הטיסה עם טרולי בלבד, מה שיאפשר לעבור בנתב"ג בתורים מקוצרים.

מטוס של טורקיש אירליינס (ארכיון), צילום: קוקו

 

התורים המקוצרים בנתב"ג נמצאים במגזר W בקומה השלישית בטרמינל 3 ובאזור C-D בטרמינל 1. מומלץ מאוד לוודא מאיזה טרמינל תמריא הטיסה שלכם. חשוב להדגיש שגם אל על מאפשרת לנוסעיה למזרח, צפון אמריקה, דרום אפריקה, לונדון היתרו ופריז להשתמש בשירות טרום טיסה בחיפה ובנתב"ג, בקרוב תיפתח האפשרות לבצע שירות טרום טיסה גם בתל אביב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר