"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
בשל המטח למרכז

נתב"ג נסגר - ונפתח מחדש

רשות שדות התעופה החליטה להסית את המטוסים לקפריסין • נוסעים בנמל התעופה הועברו למרחבים מוגנים • מנכ"ל אל על אביגל שורק הגיע במהלך הלילה לנמל התעופה בן גוריון

,עודכן
0השמעה
נמל התעופה בן גוריון (ארכיון), צילום: גדעון מרקוביץ'

נמל התעופה בן גוריון נסגר הערב (שלישי) להמראות ונחיתות בעקבות ירי בלתי פוסק לכיוון מרכז הארץ. לאחר שעה קלה חודשה הפעילות.

עשרות יירוטים של כיפת ברזל מעל גוש דן

מטוס של חברת יוקריין האוקראינית הסתובב במשך דקות ארוכות מעל הים, זמן קצר לפני שהיה אמור לנחות בנתב"ג. בסופו של דבר הוחלט להסית את המטוס ואת כל שאר המטוסים שאמורים לנחות בנתב"ג בזמן הקרוב לקפריסין. את הסתת המסלולים ניתן לראות ברדאר.

מנכ"ל אל על אביגל שורק בשדה הלילה,צילום: שמעון יעיש

מנכ"ל אל על אביגל שורק הגיע לנמל התעופה בן גוריון ושוחח עם עובדים ונוסעים לקראת טיסות החברה שצפויות לצאת במהלך הלילה. במקביל, חברות תעופה זרות וביניהן יונייטד האמריקנית ולופטהנזה הגרמנית ביטלו טיסות, גם ישראייר ביטלה טיסה לאילת.

נוסעים שהיו בנמל התעופה הועברו למרחבים מוגנים בנתב"ג בזמן שהיו בתורים לטיסות, באוהל בדיקות הקורונה ובמרחבים השונים בנמל התעופה בן גוריון.

נכון לעכשיו, לא ברור עד מתי יימשך המצב הנוכחי, אך נמל התעופה כאמור, סגור להמראות ונחיתות עד להודעה חדשה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר