תאילנד פתוחה לתיירים מחוסנים ולילדים מישראל כמעט בלי הגבלה. ניתן לעבור כמעט בין כל האיים, מצב התחלואה בה מצוין והתיירות מתחילה לחזור לעצמה. אף שבשבועות האחרונים ראינו מחירים משתלמים לטיסות למדינה, מבצע כמו זה שפרסמה אתיחאד מאבו דאבי - עדיין לא ראינו.
לדוגמה - טיסות לבנגקוק או לפוקט במחירים שמתחילים מ-254 יורו לאדם, לטיסות הלוך וחזור. בגלל ששער היורו עדיין נמוך מאוד, זה אומר שמחיר הכרטיס עומד על כ-920 שקלים בלבד. מדובר בטיסה עם עצירה למשך 8-3 שעות באבו דאבי, תלוי בתאריכים שתבחרו.
חברת התעופה איתיחאד מאבו דאבי נחשבת אחת מחברות התעופה הטובות בעולם, וזוכה לשבחים ולדירוגים גבוהים באתרים המקצועיים שמדרגים את חברות התעופה מדי שנה. החברה מפעילה טיסות ישירות מאבו דאבי לישראל מעל סעודיה, מה שמקצר את נתיב הטיסה של החברה בקווים מהמזרח לישראל ובחזרה באופן משמעותי.
את מחירי המבצע ניתן למצוא החל מחודש ינואר 2022 ועד לחודש יוני 2022, וניתן למצוא הרבה תאריכים בטווח המחירים המדובר. חשוב לזכור שרק מחוסנים וילדים מורשים להיכנס לתאילנד, ושהם מחויבים בבדיקות ובבידוד ללילה אחד עד לקבלת תוצאות הבדיקה שמבוצעות לאחר הנחיתה שם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו