"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

שיתוף כתבה
מומחה אבטחה: הסירו את דפדפן הכרום מהסמארטפון שלכם
מומחה אבטחה גילה שגוגל מאפשרת לכל אתר בו אנחנו מבקרים בסמארטפון - להשתמש בחיישן התנועה שלו • החוקר טומי מיסק ממליץ להסיר את דפדפן הכרום מהסמראטפון באופן מיידי • גוגל: "אנחנו מתייחסים ברצינות רבה לפרטיות של המשתמשים"
גוגל | צילום: אי.פי
שוב פוגעים בפרטיות

מומחה אבטחה: הסירו את דפדפן הכרום מהסמארטפון שלכם

מומחה אבטחה גילה שגוגל מאפשרת לכל אתר בו אנחנו מבקרים בסמארטפון - להשתמש בחיישן התנועה שלו • החוקר טומי מיסק ממליץ להסיר את דפדפן הכרום מהסמראטפון באופן מיידי • גוגל: "אנחנו מתייחסים ברצינות רבה לפרטיות של המשתמשים"

גיא לוי, טכנולוגיה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אחרי פייסבוק, גם גוגל עומדת כעת במרכזה של מיני שערורייה, כאשר חוקר אבטחת מידע בשם טומי מיסק חשף שגוגל מאפשרת לכל אתר אליו נכנס הגולש באמצעות דפדפן הכרום - לקבל גישה פתוחה לחיישן התנועה בסמארטפון.

חנות גוגל בניו יורק, צילום: צילום: גוגל

"העובדה שגוגל מאפשרת לכל אתר להשתמש בחיישן ללא כל אישור מהמשתמש היא גרועה יותר אפילו ממה שפייסבוק עושים", אמר מיסק והוסיף שמה שגרוע עוד יותר זה שגוגל מאפשרת לעשות זאת גם אם הגולש פתח את הדפדפן במצב "אינקוגניטו" (מצב אנונימי). "החברה שלי שתלו מד צעדים בתוך אפליקציה והצליחו למדוד את צעדי המשתמש בסמארטפון גם כאשר האפליקציה עצמה בכלל לא הייתה פעילה".

גוגל בתגובה פרסמה הודעה לקונית בה היא אומרת שהיא לוקחת ברצינות רבה את הפרטיות ואת אבטחת המידע של המשתמשים ושהיא מגבילה את הגישה שיש למקורות חיצוניים לרכיבים הפנימיים של הסמארטפונים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...