"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בלי רחמים: טוטנהאם התפוצצה על אברטון עם 0:5 גדול
התרנגולים נצמדו לווסטהאם במקום השביעי בזכות צמד הארי קיין (37, 55), ושערים של מייקל קין (עצמי, 14), יונג מין סון (17), וסרחיו רגיליון (47) • המסע של נוטינגהאם פורסט בגביע נמשך אחרי 1:2 על האדרסיפלד בשמינית הגמר - תפגוש את ליברפול ברבע
הארי קיין. ערב ענק לטוטנהאם | צילום: EPA

בלי רחמים: טוטנהאם התפוצצה על אברטון עם 0:5 גדול

התרנגולים נצמדו לווסטהאם במקום השביעי בזכות צמד הארי קיין (37, 55), ושערים של מייקל קין (עצמי, 14), יונג מין סון (17), וסרחיו רגיליון (47) • המסע של נוטינגהאם פורסט בגביע נמשך אחרי 1:2 על האדרסיפלד בשמינית הגמר - תפגוש את ליברפול ברבע

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

רוקדת על המגרש.אחרי הרביעייה מול לידס במחזור הקודם, טוטנהאם הביסה הערב (שני) גם את אברטון ועם 0:5 גדול נצמדה לווסטהאם השישית.

החגיגה של התרנגולים נפרסה על פני 55 דקות בלבד. צמד של הארי קיין (37, 55), בתוספת שערים של מייקל קין (עצמי, 14), יונג מין סון (17), וסרחיו רגיליון (47) הספיקו להם להנחיל לפרנק למפארד את ההפסד הגדול ביותר שלו כמאמן וכשחקן, מאז ה-7:1 למנצ'סטר יונייטד בשנת 2000, אז הוא היה שחקן ווסטהאם.

אברטון נראית כמועמדת רצינית מאוד לירידת ליגה והיא במקום ה-17, מרחק נקודה בלבד מהקו האדום. טוטנהאם מצד שני התאוששה אחרי ההפסד בגביע למידלסבורו וממשיכה לרדוף אחרי הצמרת בפרמייר ליג.

בתוך כך, המסע של נוטינגהאם פורסט בגביע האנגלי נמשך. אחרי שהדיחו את ארסנל ולסטר בשלבים הקודמים, הערב ניצחו 1:2 את האדרסיפלד בשמינית הגמר ובשלב הבא מצפה להם אולי המשוכה הקשה מכל - ליברפול.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...