"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בקרואטיה מאשימים את השופט בהדחה מיורו 2024: "מרגישים שרימו אותנו"
הנבחרת מהבלקן עזבה את גרמניה, שחקן העבר נגד השופט שהוסיף שמונה דקות מול איטליה, שבסיומן האזורי כבשו שער שוויון גורלי: "אף אחד לא יודע למה הוא הוסיף כל כך הרבה זמן" • האקס המשיך להאשים: "מההתחלה כמעט כל שריקה היתה נגדנו"

Loading...

המתנדב הכי מבוגר ביורו 2024 יחגוג בקרוב 90

בקרואטיה מאשימים את השופט בהדחה מיורו 2024: "מרגישים שרימו אותנו"

הנבחרת מהבלקן עזבה את גרמניה, שחקן העבר נגד השופט שהוסיף שמונה דקות מול איטליה, שבסיומן האזורי כבשו שער שוויון גורלי: "אף אחד לא יודע למה הוא הוסיף כל כך הרבה זמן" • האקס המשיך להאשים: "מההתחלה כמעט כל שריקה היתה נגדנו"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

נבחרת קרואטיה הודחה מיורו 2024 בצורה הכי כואבת שיש. אחרי תבוסה במחזור הפתיחה 3:0 נגד ספרד היא ספגה בתוספת הזמן וסיימה ב-2:2 מול אלבניה, ואז בדקה ה-98 מול איטליה היא שוב ספגה שוויון מאוחר בדרך ל-1:1. אם היא היתה שומרת על היתרון באחד המשחקים האלה, היא היתה בשמינית הגמר. במקום זאת, היא תהיה אחת משתי הנבחרות שסיימו במקום השלישי ולא העפילו לנוקאאוט.

גורלה של קרואטיה נחרץ אמש (שלישי) באופן רשמי בעקבות התוצאות בבתים ג' ו-ד', ועל כן רק היום הקרואטים עזבו את המחנה שבו שהו בגרמניה. על אף שהם מודעים לכך שהרבה מהאשמה בהדחה היא עליהם, הם גם מאשימים את השופטים.

יוסיפ שימוניץ', שחקן העבר של הנבחרת, ביקר בפני ה"בילד" הגרמני את דני מאקלי, ההולנדי ששפט במשחק נגד איטליה: "מההתחלה השריקות שלו לא היו נכונות, כמעט כל החלטה שלו היתה נגד קרואטיה. זה לא היה הוגן ולא מאוזן. זה התחיל מהפנדל שקיבלנו. לשופט היתה זווית טובה והוא ראה את נגיעת היד, אבל לא שרק. הוא חיכה ל-VAR".

שחקני נבחרת קרואטיה אחרי ההדחה, צילום: Dan Mullan/Getty Images

בקרואטיה כעסו על כך שמאקלי הוסיף שמונה דקות, כשכאמור איטליה השוותה את התוצאה בדקה האחרונה של תוספת הזמן ועלתה למקום השני על חשבונה. "על מה הוא נתן שמונה דקות? אף אחד לא יודע", אמר שימוניץ', שהשווה את עבודתו של השופט לזו של שוטר: "אנחנו מרגישים שרימו אותנו. שוטר חייב להתנהג לכולם ברחוב באופן שווה. אז בעיניי הוא 'שוטר' רע מאוד. אני רוצה יותר כבוד. אנשים יכולים לצחוק, אבל אם הם יצפו שוב במשחק הם יבינו שהביקורת שלנו מוצדקת".

לסיכום, שחקן העבר הודה כי ההדחה היא לא אך ורק בגלל השופט: "נתנו לניצחון מול אלבניה לחמוק כשספגנו בתוספת הזמן, בגלל זה לא עלינו. חבל, כל המדינה עצובה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
לוקה מודריץ' וזלאטקו דאליץ'. קרואטיה לא נרגעת, צילום: Dan Mullan/Getty Images
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...