"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ראמוס לא נכלל בסגל ספרד ליורו: "צריך להסתכל למציאות בעיניים"

קפטן ריאל מדריד, שחווה עונה אישית מזעזעת בעיקר נוכח פציעות לא זומן לטורניר הנחשק • את מקומו בסגל תפס איימריק לאפורט הצרפתי שקיבל אישור לשחק עבור נבחרת ספרד

,עודכן
0השמעה
סרחיו ראמוס.פרידה כואבת // צילום: אי.פי.אי

את עונת 2020-2021 סרחיו ראמוס ודאי ירצה לשכוח. האמת? די בצדק, נתחיל בכך שאין לו יותר מדי מה לזכור ממנה, הבלם שיחק בסך הכל 15 משחקים והחמיץ 34 משחקים עקב פציעות. הקבוצה בלעדיו אמנם לקחה חלק במאבק האליפות, אך סיימה עונה ללא תואר, דבר שלא מקובל אצל הבלאנקוס ומעל הכל - ראמוס, אולי הסמל הגדול ביותר של ריאל מדריד מאז איקר קסיאס, בדרכו החוצה מהמועדון.

No Ramos means no Real Madrid players are in the Spain squad at#Euro2020🇪🇸😮pic.twitter.com/eLBitymXtH

— Sport360° (@Sport360)May 24, 2021

לכל זה הצטרפה היום בשורה שאולי לא תפתיע נוכח מצבו הבריאותי, אבל לבטח ביאסה את הקפטן המעוטר - לואיס אנריקה החליט שלא לכלול אותו בסגל הנבחרת הלאומית ליורו 2020.

אם אכן כך ישאר מצב הדברים (יש אפשרות שינוי נוכח העובדה שאנריקה זימן רק 24 שחקנים מתוך 26 אפשריים), זאת אומרת שסגל ה"לה רוחה" לא יכלול אף שחקן מריאל מדריד.

BREAKING | Sergio Ramos left out of Spain’s Euro 2020 squadhttps://t.co/7Z6E0IeKBV

— The Athletic UK (@TheAthleticUK)May 24, 2021

זהו הטורניר הראשון מאז 2006 שיחמיץ הבלם, שהוא גם שיאן ההופעות של הנבחרת הספרדית, את מקומו במרכז ההגנה יתפוס בלם מנצ'סטר סיטי איימריק לאפורט. אלוף אנגליה הטרי הוא אמנם צרפתי אך מעולם לא שיחק בנבחרת הלאומית שלו והוא קיבל לאחרונה דרכון ספרדי והביע נכונות לשחק תחת הדגל הספרדי.

OFFICIAL: Spain squad for the Euro 2020.
No Real Madrid player called.

Sergio Ramos❌
Eric Garcia✅
Laporte✅
Adama✅#WontumiSportspic.twitter.com/6vtnli9KfE

— Wontumi Sports #WontumiSports (@WontumiSports_)May 24, 2021

ראמוס התייחס לאי זימונו בפוסט באינסטגרם: "לאחר עונה דפוקה, לא רגילה ורצופת פציעות, ואחרי כל מה שחוויתי במשך כל הקריירה שלי, עכשיו גם אליפות אירופה מצטרפת. נלחמתי ועבדתי על הגוף והנשמה שלי כל יום כדי להגיע לכשירות מלאה על מנת לעזור גם לריאל מדריד וגם לנבחרת, אבל הדברים לא תמיד מסתדרים איך שאתה רוצה. זה כואב לי שאני לא יכול לעזור לנבחרת, אבל במקרה הזה עדיף לנוח ולהתאושש לגמרי כדי שבשנה הבאה אוכל לחזור לעצמי. כואב לי לא לייצג את המדינה שלי, אבל צריך להסתכל למציאות בעיניים ולדבר בכנות".

View this post on Instagram

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר