צוחקים על רונאלדו: "שילמתי עליו 200 מיליון יורו והוא רק יודע לומר יוווו"
מי שהציג את עצמו כחבר הנהלת אל נסאר יצא מאוכזב מהפסד הקבוצה בסופר קאפ הסעודי וצולם מלגלג על הכוכב הפורטוגלי • הוא לא היחיד
אחרי הרעש הגדול שגרם בעצם הצטרפותו לאל נסאר הסעודית, כריסטיאנו רונאלדו נדרש כעת להציג קבלות מיידיות - כך לפחות מצפים ממנו בהנהלת הקבוצה וגם אוהדיה.
בינתיים, אל נסאר נכשלה בסופר קאפ הסעודי, ונראה שהסבלנות כלפי הפורטוגלי פגה במהירות שיא, והוא הפך לבדיחה ברשתות החברתיות.
תחילה נראה אוהד אל נסאר שהוא זורק את חולצתו של רונאלדו על רצפת היציע ודורך עליה. אחר כך עלה לרשת הסרט הבא, בו מופיע מי שטוען כי הוא חבר בהנהלת אל נסאר.
"שילמתי עליו 200 מיליון יורו והוא רק יודע לומר יוווו", נראה אותו חבר הנהלה לכאורה מלגלג על הדרל בה חוגג הפנומן שערים, כל זאת בסיום ההפסד בסופר קאפ.
זה לא נגמר כאן. אוהד בשם נעים צייץ בטוויטר את העובדה הבאה:
If I speak!
— NAIM (@Mostafijur_naim)January 28, 2023
No, I shouldn’t speak.#Ronaldo#AlNassrpic.twitter.com/09ertAUTz8
ולקינוח גם עלה הציוץ הזה, שבלשון המעטה לא מהלל את היכולות של רונאלדו.
C.A.M.E.L not G.O.A.T#Goat#realmadrid#messi#ronaldo#alnassrpic.twitter.com/y8TlnLvfMG
— Greatest of skill (@Beata48514053)January 31, 2023
"גמל, לא GOAT", צולף הציוץ בפורטוגלי, ומקניט את מי שחושב שרונאלדו הוא GOAT, ראשי תיבות של greatest of all time - הגדול בכל הזמנים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
