פרשת האונס לכאורה בה מעורב דני אלבס רחוקה מלהסתיים, כשהעדויות נגד הברזילאי רק הולכות ומצטברות. הבוקר (שלישי), הסיפור קיבל תפנית נוספת.
בעדות שהתפרסמה בתקשורת הקטאלנית וצוטטה ב"מארקה" הספרדי מספרת אישה נוספת, שהיתה יחד עם המתלוננת בו התרחשה התקיפה בה מואשם הברזילאי, כי הוא הטריד אותה בעבר כשאחז בה בכוח ודחף את ידיו לאזוריה האינטימיים. לפי התקשורת המקומית, עדותה דומה מאוד לזו של המתלוננת המקורית. במקביל, ישנה ראיה נוספת שמסתבכת משמעותית את בלם העבר.
במקביל, ב"אל מונדו" נכתב שהמתלוננת על האונס ידעה לתאר בעדותה את אחד מקעקועיו של אלבס שנושא צורה של ירח, כזה שאפשר היה לראות רק במקרה של קיום יחסים אינטימיים. כמו כן, גרסאותיו של הברזילאי לא היו אחידות בחקירות. באחת הוא סיפר שהמתלוננת היא זו שיזמה את המגע בין השניים, ואחרי שהשופט דחה אותה הכדורגלן לשעבר החליף לגרסה אחרת בה טען כי הוא היה זה שיזם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
