"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפנים ל-2026: שחקני נבחרת ארגנטינה שמצפים להיות גם במונדיאל הבא

ליאו מסי, אנחל די מריה וניקולאס אוטמנדי אמנם לא יהיו עם האלביסלסטה באמריקה אבל ליונל סקאלוני יכול לסמוך על גרעין שחקנים שיוכל לצעוד איתו קדימה גם בעוד 3.5 שנים • וגם: מי השמות החדשים שאמורים לקבל הזדמנות בקרוב כדי להוכיח את עצמם?

,עודכן
0השמעה
מונטייל רגע לאחר שכבש את הפנדל המכריע, צילום: רויטרס

נבחרת ארגנטינה הוכתרה ביום ראשון לאלופת העולם בכדורגל בפעם השלישית בהיסטוריה, 36 שנה לאחר הפעם האחרונה שעשתה זאת ב-1986. ליאו מסי וחבריו הצליחו לגבור על צרפת בדו קרב פנדלים מורט עצבים ועסוקים מאז בעיקר בחגיגות. אחרי שהפרעוש הוריד את העול הכבד שהיה עליו, במיוחד שהיה ברור כי המשחק מול הטריקולור יהיה האחרון בקריירה שלו בגביע העולם, הפנים של האלביסלסטה כבר נשואות אל עבר המונדיאל הבא שייערך בעוד 3.5 שנים בארה"ב, מקסיקו וקנדה.

3.5 שנים הם זמן ארוך מאוד, בטח בקריירה של שחקני כדורגל אבל ננסה לעשות מעט סדר לגבי השחקנים שלא יהיו בטורניר הבא בוודאות, אלה שעשויים להיות שם בהתאם לכושרם לקראת הישורת האחרונה של הקריירה שלהם ואלה שאם לא ייפצעו וימשיכו בקו העלייה שלהם, כנראה שיפארו את הסגל שייבנה ע"י ליונל סקאלוני במטרה לשמור על התואר.

ראשית כל, רשימת השחקנים שבוודאות לא תהיה במונדיאל הבא כוללת כמובן את ליאו מסי, ניקולאס אוטמנדי, אנחל די מריה ופאפו גומס והשוער השלישי פרנקו ארמני - כולם מעל גיל 34 - שאף חלקם עשויים להודיע על פרישה מהנבחרת בזמן הקרוב.

אוטמנדי. מונדיאל אחרון ומרגש במיוחד לבלם,צילום: AP

השחקנים שהרבה תלוי במצב שיהיו בהתאם לגיל שלהם בתקופה שלפני קיץ 2026 כשרמת החשיבות שלהם במונדיאל הנוכחי הייתה משמעותית הם מרקוס אקונייה (31) וניקולאס טליאפיקו (30).

שחקנים נוספים שאפשר למצוא באותה משבצת, אך זכו להרבה פחות הזדמנויות מצמד המגנים וסיכויים לא גבוה במיוחד להיות חלק מהסגל הם השוער המחליף חרונימו רולי (30), פאולו דיבאלה (29), חרמן פסלה (31), גוידו רודריגס (28), אסקיאל פלאסיוס (24), טיאגו אלמדה (21), אנחל קוראה (27) וחואן פוית (24).

דה פול, דיבאלה ופארדס חוגגים,צילום: AP

אלה שמבחינת גיל, וההתקדמות שהם עברו בשנים האחרונות - התקדמות שאמורה להמשיך, וישאפו להיות חלק מהסגל גם בטורניר הבא הם: כריסטיאן רומרו (24), ליסנדרו מרטינס (24), נהואל מולינה (24), גונסאלו מונטייל (25), אנסו פרננדס (21), ליאנדרו פארדס (28), אלכסיס מק אליסטר (23), רודריגו דה פול (28), לאוטרו מרטינס (25) וחוליאן אלבארס (22) – כולם גם שחקנים שזכו לדקות מהותיות בקטאר ונחשבים לגרעין שרץ מאז סקאלוני מונה לתפקיד.

אנסו. חוץ מפציעות, אין סיבה שלא יהיה המנוע בקישור גם באמריקה,צילום: Getty Images
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

במקביל לשחקנים שהיו בסגל בקטאר, יש כאלה ששואפים לקפוץ מדרגה לנבחרת הבוגרת עד המונדיאל הבא ועשויים לתפוס בסגל מקום מרכזי. ברשימה הזו אפשר למצוא כישרונות על כמו קרלוס אלקראס (ראסינג קלוב), לוקה לנגוני (בוקה ג'וניורס), פקונדו פריאס (קולון), אלחנדרו גרנאצ'ו (מנצ'סטר יונייטד) ועוד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר