דני אבדיה ממשיך לנסות להיכנס לעניינים בעונת ה-NBA החדשה, אחרי שגם הלילה (שלישי) חווה משחק קשוח בהפסדה של וושינגטון וויזארדס לבוסטון סלטיקס (126:107). הוא אמנם עושה כל שביכולתו כדי לבלוט, אבל נראה שזה לא מספיק.
אלוף העולם המטפס הפראלימפי מור ספיר התגייס למלחמה
כך חושב גם כוכב הקבוצה קייל קוזמה, שהתייחס לפורוורד הישראלי במסיבת העיתונאים שאחרי המשחק. "דני צריך להמשיך לשחק בביטחון. הוא כבר חתם על חוזה, כך שהוא יכול להיות רגוע יותר, החלק הקשה מאחוריו", הסביר הקלע המוביל של וושינגטון.
"זה הזמן שלו להתרכז במשחק.הוא צריך לעשות צעד קדימה, קודם כל בצד ההתקפי. אנחנו כקבוצה זקוקים ממנו ליותר בהתקפה וגם בהגנה", סיכם קוזמה.
לאחר מסיבת העיתונאים, בדרך הביתה, קוזמה דווקא נראה ידידותי יותר כלפיי אבדיה, כאשר השניים עצרו לצחוק קצת יחד עם האקס של וושינגטון, קריסטפס פורזינגיס, שעשה להם חיים קשים על המגרש במדי בוסטון
גם שדרי המשחק התמקדו באבדיה בשלב מסוים ואמרו ש"הוא משתפר מעונה לעונה" והוסיפו: "רואים שהוא עבד בקיץ על דברים חדשים". עם זאת, גם הם ידעו להגיד: "אבדיה צריך להיכנס לעניינים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוKyle Kuzma, Deni Avdija, and Kristaps Porzingis catching up after the game. @dbltakesports #ForTheDistrict pic.twitter.com/lRUeKh6CKF
— Carita Parks (@CaritaCParks) October 31, 2023


