באטיסט. אוהדי מכבי לא שוכחים אותו | צילום: רויטרס

אגדת היורוליג מהמר: מכבי תל אביב תודח מול מונאקו בפלייאוף

מייק באטיסט שכיכב במדי פנאתינייקוס בעבר, הפתיע בשיחה עם Basket News והימר כי פרטיזן בלגרד של ז'ליקו אוברדוביץ' תלך עד הסוף ותגבור על אולימפיאקוס בגמר

אוהדי מכבי תל אביב זוכרים היטב את מייק באטיסט. הסנטר האמריקני-בולגרי ששיחק במדי פנאתינייקוס בעשור הקודם זכה עמה בשלוש אליפויות יורוליג, כולל בשנת 2011 אז ניצחו היוונים את הצהובים בגמר, ובאטיסט הצטיין עם 18 נקודות.

אגדת הכדורסל, שכיום משמש כעוזר מאמן ביוסטון רוקטס ב-NBA, שיתף עם האתר Basket News את התחזיות שלו לקראת הפלייאוף של היורוליג. באטיסט חוזה כי כל הקבוצות עם יתרון הביתיות, מלבד ריאל מדריד, יגיעו לפלייאוף, כלומר שמכבי ת"א תפסיד למונאקו.

"לפרטיזן יש את המאמן הישן שלי ז'ליקו אוברדוביץ'. זכיתי איתו בשלוש אליפויות, ולצאת נגדו יהיה מוזר מאוד. אני לא מתכוון לעשות את זה עכשיו", הודיע הסנטר. "אני יודע שריאל הולכת להילחם, אבל אוברדוביץ' הוא הטוב ביותר. אני חושב שזה יהיה הגורם המכריע", סיכם.

באטיסט. בהיכל מול מכבי, צילום: אלן שיבר

באטיסט הפתיע, ואמר כי הוא מאמין שגם בחצי הגמר פרטיזן תנצח את ברצלונה: "שובר את ליבי שאני חייב לקבל את ההחלטה הזו כי שיחקתי עבור אוברדוביץ', ושאראס היה אחי וחבר לקבוצה. זכיתי איתו בשני תארים. אז אפילו עכשיו, זה מקשה עליי לגבי הבחירות הקשות האלה".

הסנטר הולך עם אוברדוביץ' עד הסוף, ומאמין שגם בגמר פרטיזן בלגרד תנצח את אולימפיאקוס ותזכה בתואר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...