תמיר בלאט. השתפר מאוד בגרמניה | צילום: Getty Images

יורוליג: אלבה ברלין ניצחה בדרבי "הישראלי" את פרטיזן 84:100

תמיר בלאט הצטיין עם 16 נקודות (שיא קריירה ביורוליג) בקבוצה הגרמנית, כשיובל זוסמן מוסיף 5 נקודות • ים מדר הסתפק בפחות משתי דקות על הפרקט בצד הסרבי

עונת היורוליג החדשה נפתחה נהדר לתמיר בלאט, כשהציג משחק שיא במפעל במדי אלבה ברלין. הגרמנים, גם עם יובל זוסמן, הביסו את פרטיזן בלגרד עם ים מדר 84:100.
 
הדרבי "הישראלי" היה חד צדדי, כשבלאט מסיים את המשחק בראש רשימת הקלעים המנצחת עם 16 נקודות, כולל 4 שלשות (ב-8 ניסיונות). הוא גם הוסיף 4 אסיסטים.
 
הבא אחריו ברשימת הקלעים של אלבה היה לוק סיקמה עם 15 נקודות, כשגם יובל זוסמן תורם לניצחון 5 נקודות צנועות. הברלינאים מסרו 32 אסיסטים בסך הכל, שיא מועדון ביורוליג.
 
ים מדר. קיבל פירורי דקות, צילום: Getty Images
 
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
מנגד, פרטיזן בלגרד שחזרה ליורוליג העונה, איכזבה. גם מאמנה, ז׳ליקו אוברדוביץ׳, בקאמבק בק שלו למפעל הבכיר, ציפה מקבוצתו להיראות אחרת. ים מדר, שהיה פצוע השבוע, שותף רק לקצת פחות משתי דקות ולא קלע. דונטה אקסום הוביל את פרטיזן עם 22 נקודות. 
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...