סמארט אוצר את אירווינג. מנעול הגנתי | צילום: אי.פי.אי

גארי פייטון הפתיע: מרכוס סמארט נבחר לשחקן ההגנה של העונה ב-NBA

שחקן בוסטון הפך לגארד הראשון לזכות בתואר מאז ש"הכפפה" עשה זאת ב-1996 • שחקן הסלטיקס הקודם לזכות בכבוד היה קווין גארנט בעונת האליפות של 2008

פלייאוף ה-NBA מתחיל להעביר הילוך בסיבוב הראשון והתארים האישיים של העונה הסדירה מחולקים במקביל בטקסים פחות רשמיים, אבל עדיין מרגשים.

תוך כדי ההכנות למשחק 2 בסיבוב הראשון במזרח מול ברוקלין, אימון של בוסטון זכה להפרעה נעימה, כשלאולם נכנס לא אחר מאשר גארי פייטון, כוכב סיאטל סופרסוניקס בשנות ה-90, שזכור כשחקן הגנה אדיר.

פייטון, שכונה "הכפפה", והופיע לטקס הלא רשמי בלבוש נוח מדי, בלשון המעטה, נבחר להגיש לשחקן הסלטיקס, מרכוס סמארט, את הפרס על בחירתו של האחרון לשחקן ההגנה של העונה הסדירה הנוכחית.

סמארט הפך בכך לגארד הראשון מאז פייטון ב-1996 שזוכה בתואר. "אתה מזכיר לי את עצמי", אמר פייטון, "ואני שמח לבשר לך שאתה האיש המתאים ביותר ולכן נבחרת לשחקן ההגנה של 2021/2022".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

סמארט, שהפך לשחקן בוסטון הראשון לזכות בתואר מאז קווין גארנט בעונת האליפות של 2008, הגיב: "זה כבוד גדול בשבילי". 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו