מייוות'ר. מוריד את הכפפות | צילום: אי.פי

מתכנן נוקאאוט: פלויד מייוות'ר רוצה להקים איגוד איגרוף משלו

האלוף במשקל כבד, שתמיד חושב בגדול, מצליח להרגיז את ארבעת האיגודים הבינלאומיים הגדולים • האם מדובר בצעד מגלומני או תוכנית הגיונית?

על המגלומניה של פלויד מייוות'ר שמענו רבות, ולמעשה לא פחות מההישגים שלו בזירה כמתאגרף במשקל כבד. הוא תמיד חשב בגדול, במטרה להיחשב לגדול מכולם, גם בחשבון הבנק.

הפעם, המתאגרף במיל' חושב על קאמבק לזירה, אבל לא כדי לחבוט ביריב חסר סיכוי, אלא כדי לעמוד בראש ארגון איגרוף בינלאומי - ובצורה כל כך אופיינית לו, הוא מתכנן להקים איגוד משלו.

לא פחות מארבעה איגודי איגרוף בינלאומיים אחראים על הענף WBC, WBO, WBA וגם IBF - את כולם רוצה מייוות'ר להפיל בנוקאאוט ולהשתלט על הענף, כבעלים.

אין בכוונתו לאחד את כל הארגונים המסורתיים תחת האיגוד שהוא יקים, אלא להכריז על האיגוד שלו כחשוב ביותר, כדי המתאגרפים הגדולים ישימו על עצמם את "חגורת פלויד".

"אם אנחנו רוצים לנקות את ענף האגרוף, אז אני זה שצריך לקום ולעשות זאת עם חגורת אליפות משלי. 'חגורת פלויד', שתהיה היחידה שנחשבת".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הרעיון של מייוות'ר הוא להקים למעשה ליגת איגרוף, עם סדרת ארועי ענק במהלך השנה, בדומה למה שקורה ב-UFC. האם זה אפשרי? נחכה לפעמון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...