אראל חוגג, היום | צילום: דני מרון

מתחממת לחצי גמר הגביע: הפועל חיפה גברה 0:1 על הפועל חדרה

שבוע וחצי לפני המשחק החשוב שלה העונה בדרבי מול מכבי, האדומים מהכרמל ניצחו לראשונה מאז ינואר • גל אראל (20) הכריע • חנן ממן (פגיעה בצלעות) ומנשה זלקה (חשש לשבר בארובת העין) פונו לבית החולים

להפועל חיפה אין השנה יותר מדי רגעים טובים להתרפק עליהם אבל בעוד עשרה ימים, הקבוצה של אלישע לוי תעלה למשחק הכי חשוב שלה העונה בחצי גמר הגביע לדרבי מול מכבי. בשביל להגיע עם ביטחון שהם יכולים לחולל הפתעה האדומים – שחורים ידעו שניצחון הערב (שבת) מול הפועל חדרה יעזור להם מאוד לפחות בשביל המורל.

לשמחתם, הם אכן השיגו שלוש נקודות שהיוו את הניצחון הראשון שלהם בליגת העל מאז ינואר. שער של גל אראל בדקה ה-20 עשה את ההבדל מול האורחת, שעסוקה בימים האחרונים לא מעט בעתידו של מנחם קורצקי, שדווקא אחרי עונה טובה, לא צפוי להמשיך בשרון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

החדשות הרעות מהמשחק הזה הגיעו מכיוונם של חנן ממן שנפצע במחצית הראשונה, פונה לבית החולים "הלל יפה" עם חשש לפציעה בצלעות כשצד של המפסידה, מנשה זלקה פונה אף הוא לבית החולים עם חשש לשבר בארובת העין אחרי היתקלות עם רובי לבקוביץ'.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...