"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בעקבות המלחמה: ההפסד הכספי הגדול של מכבי תל אביב
הצהובים ימשיכו את המסע בקונפרנס ליג בשמינית הגמר מול אולימפיאקוס וגם בשלב הזה יארחו את המשחקים בסרביה • מה גובה הפיצוי שקיבלה הקבוצה מהמדינה והאם הוא הספיק לה?
מכבי תל אביב צריכה את הבית שלה   , אלן שיבר
מכבי תל אביב צריכה את הבית שלה. צילום: אלן שיבר
19:45: אולימפיאקוס - מכבי תל אביב

בעקבות המלחמה: ההפסד הכספי הגדול של מכבי תל אביב

הצהובים ימשיכו את המסע בקונפרנס ליג בשמינית הגמר מול אולימפיאקוס וגם בשלב הזה יארחו את המשחקים בסרביה • מה גובה הפיצוי שקיבלה הקבוצה מהמדינה והאם הוא הספיק לה?

,עודכן
0השמעה

לאחר פגרה של חודשיים תחזור הערב (חמישי, 19:45) מכבי תל אביב למשחקי הקונפרנס ליג כאשר תתארח במשחק הראשון של שמינית הגמר אצל אולימפיאקוס ביוון. בדומה למשחקים האחרונים באירופה, גם בשלב הזה ימשיכו הצהובים לארח את משחקי הבית בעיר טופולה שבסרביה וזאת בשל המלחמה בישראל.

מכבי תל אביב עושה כבוד לכוכבי עונת 1986/87 // באדיבות מכבי ת"א

העובדה שהאצטדיון ביוון צפוי להיות כמעט מלא באוהדים יוונים ואילו הצהובים לא יארחו במגרש הביתי מביא ליתרון משמעותי לאולימפיאקוס וגם להפסד כלכלי של מכבי תל אביב.

נעשה סדר. הצהובים העמידו הקיץ שוב את התקציב הגבוה בליגה שמוערך בכ-120 מיליון שקלים והוא תקציב גבוה משמעותית משאר הליגה פרט למכבי חיפה וכמעט כפול מהתקציב של הפועל באר שבע שמגיע לכ-65 מיליון שקלים.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

מעבר לכך, ההצלחה האירופית בתואר השלישי בחשיבותו ביבשת החזיר מעט את ההשקעה. הצהובים זכו למענק של 3.3 מיליון יורו על העפלה לשלב הבתים של הקונפרנס ליג וגם עוד 800 אלף יורו על העפלה לשלב שמינית הגמר.

שחקני מכבי תל אביב חוגגים מול בריידבליק, במשחק האחרון באירופה שהתקיים בבלומפילד,צילום: עמי שומן

אגב, אם הצהובים ימשיכו לשלבים המאוחרים של המפעל אז עלייה לשלב רבע הגמר יעניק לקבוצה מענק של מעל מיליון יורו והעפלה היסטורית לחצי הגמר תעניק עוד לה שני מיליון. מעבר לכך, הצהובים זכו גם למענקים של כמעט 2 מיליון יורו מכספי זכויות השידור וחסויות.

מאידך, הפגיעה של הצהובים נעה בעיקר בשל אירוח משחקים בחו"ל. כבר בחודש יולי הגיעה הקבוצה למכירת שיא של מנויים בכמות של 22,500 כרטיסים. מחירי המנויים נעו השבוע בין 855 למנוי הזול ביותר ביציע הדרומי לבין מנוי זהב שמחירו היה 6,500 שקלים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בעקבות המלחמה זכו מועדוני הספורט בישראל לפיצוי חלקי ממשרד הספורט וקבוצת הכדורגל של מכבי תל אביב קיבלה 8,576,042 מיליון שקלים. הצהובים אומנם פרסמו את מתווה הפיצויים לבעלי המנויים אך האירוח בחו"ל הגיע כבר לעלות של מיליוני יורו וזה כולל את האבטחה, השהות והשכרת האצטדיון בסרביה.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו