"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דן גלזר זומן לנבחרת ישראל במקום שון גולדברג: "זה הסגל ואיתו נצא לדרך"
קשר מכבי תל אביב יחליף את בלם מכבי חיפה, ששוחרר עקב פציעה • בהתאחדות מכינים מספר הפתעות לקפטן ביברס נאתכו במשחק מול קוסובו
דן גלזר | צילום: אלן שיבר

דן גלזר זומן לנבחרת ישראל במקום שון גולדברג: "זה הסגל ואיתו נצא לדרך"

קשר מכבי תל אביב יחליף את בלם מכבי חיפה, ששוחרר עקב פציעה • בהתאחדות מכינים מספר הפתעות לקפטן ביברס נאתכו במשחק מול קוסובו

ליאב נחמני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

קשר מכבי תל אביב, דן גלזר, זומן הבוקר (שני) לסגל נבחרת ישראל במקומו של שון גולדברג, ששוחרר עקב פציעה. גולדברג נבדק על ידי רופא הנבחרת, ד״ר אודי קאופמן, ונמצא כי הוא אינו כשיר לשני המשחקים מול קוסובו ושוויץ במוקדמות אליפות אירופה.
בלם מכבי חיפה עדיין סובל מנפיחות באיזור עצם השוקית ואינו יכול להתאמן באופן מלא. מלבד גלזר, לא צפויים כרגע זימונים נוספים לסגל של אלון חזן. "זה הסגל ואיתו נצא לדרך" אמרו בנבחרת, "יש אמונה גדולה בכל השחקנים שכאן ומי שלא הגיע כבר לא מעניין".
אלון חזן ויוסי בניון. בנבחרת מתכוננים לקוסובו ושווייץ, צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
הקפטן ביברס נאתכו יגיע להתכנסות אחרונה כשחקן פעיל וצפוי לקבל כבוד מול הקהל הביתי בבלומפילד במשחק מול קוסובו. נאתכו מוערך מאוד על ידי ראשי הנבחרת וההתאחדות לכדורגל ובהתאחדות מכינים עבורו מספר הפתעות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...