הפועל חיפה הודיעה הבוקר (שני) על צירופו של הקשר/חלוץ הליטאי ארווידאס נוביקובאס (32). קפטן נבחרת ליטא סיכם עד תום העונה ויצטרף השבוע.
העונה שיחק במדי סמסונספור מהליגה הטורקית השנייה וכבש שער אחד בשבע הופעות. בעונה שעברה הבקיע תשעה שערים והוסיף ארבעה בישולים בארזורומספור, אף היא מהליגה השנייה בטורקיה. נוביקובאס עבר בליגה השנייה בגרמניה עם בוכום, בליגה הפולנית במדי לגיה ורשה ובסט ג'ונסטון הסקוטית.
בעקבות העובדה שאין להפועל חיפה מקום לזרים נוספים בסגל, הוחלט להקפיא את המגן הקרואטי דינו שטיגלץ, שמאכזב מתחילת העונה.
נוביקובאס הוא השחקן השישי שמצרף המאמן רוני לוי בחלון ההעברות אחרי אורן ביטון, אליאל פרץ, תומר יוספי, דניס פוליאקוב ואלכסנדר שצ'קיץ'. לוי הספיק להחליף גם את עוזר המאמן ולמנות את עדן בן בסט ומאמן השוערים פיני אברהם, בסוג של מהפך מאז שהגיע.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
