"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
מכבי חיפה: חזיזה ובטובינסיקה בסגל לנתניה, 7,000 אוהדים יתמכו
האלופה תקבל בחזרה את הבלם והקיצוני שהיו פצועים בשבועות האחרונים כשגם נטע לביא צפוי לקבל דקות • הקהל שוב הסתער על הכרטיסים
בטובינסיקה. עוזב את מכב| צילום: מאור אלקסלסי

מכבי חיפה: חזיזה ובטובינסיקה בסגל לנתניה, 7,000 אוהדים יתמכו

האלופה תקבל בחזרה את הבלם והקיצוני שהיו פצועים בשבועות האחרונים כשגם נטע לביא צפוי לקבל דקות • הקהל שוב הסתער על הכרטיסים

,עודכן
0השמעה

מכבי חיפה תצא ביום שני למשחק חוץ מול מכבי נתניה, אך הרבה לפני כן, כל הכרטיסים לטובת אוהדיה נחטפו. כ-7000 כרטיסים נמכרו לטובת הקהל האורח, כאשר ההערכה היא שלא יוקצו מקומות נוספים עבור אוהדי חיפה. בדומה למשחקי חוץ קודמים, חלקם ינסו לרכוש כרטיסים ליציעי הקבוצה המארחת, שצפויים גם הם להיות מלאים.

מעבר לכך, המאמן ברק בכר יקבל בחזרה לסגל את הבלם דילן בטובינסיקה ואת הקשר דולב חזיזה. הקפטן נטע לביא, שנכלל בסגל גם מול בני סכנין ולא שיחק, עשוי לקבל דקות ראשונות מאז שנפצע במסגרת הנבחרת. הקשר ההולנדי צ'ארון שרי נמצא בתמונת ה-11, אחרי שמול סכנין נכנס כמחליף. ככל הנראה, מאוויס צ'יבוטה או דין דוד יפנו מקומם לשרי בהרכב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בנושא האחר, תובע ההתאחדות לכדורגל, עו"ד ניר רשף, החליט שלא להעמיד את הקבוצה לדין בגין זריקת מצת במשחק הליגה האחרון מול סכנין. לפיכך, משחק הליגה מול הפועל ב"ש בשבוע הבא ייערך לעיני אצטדיון מלא בסמי עופר, כאשר כ-30 אלף צופים צפויים להגיע למפגש בין האלופה למחזיקת הגביע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו