איביץ'. משוכנע בדרכו | צילום: מאור אלקסלסי

ולאדן איביץ': "התוצאה צודקת"

מאמן מכבי תל אביב סיכם ה-2:3 על אום אל פאחם: "איבדנו ביטחון בהתחלה" • האדיה: "היינו צריכים לנצח, ביטון היה צריך לקבל אדום"

סנסציה נמענה הערב (ראשון) בסיבוב ח' של גביע המדינה, אחרי שמכבי תל אביב הצליחה לנצח את הפועל אום אל פאחם 2:3 בזכות צמד של ערן זהבי, למרות שנקלעה לפיגור 2:0.

ולאדן איביץ' סיכם את הניצחון ואמר: "היה משחק קשה, הייתה לאום אם אל פאחם הגנה מסודרת והם כל הזמן נשארו מאחורי הכדור. לא הצלחנו ליצור את מה שרצינו, איבדנו ביטחון אחרי כמה דקות. הם כבשו את השער הראשון אחרי טעות איומה שלנו, המחצית השנייה שוב התחילה ככה. אבל השחקנים שלי הראו את האופי שלהם והתחילו לשחק, הם כבשו שלושה שערים ויצרו עוד מצבים טובים מאוד. זו התוצאה הצודקת.

"עשינו קצת שינויים, אולי יכולנו לעשות דברים אחרים ולהיות טובים עוד יותר, אבל החילופים שלנו עזרו לעמוד במטרה. זו פעם שניה שקשה לנו מול אום אל פאחם, אבל בפעם שעברה הודחנו והפעם עברנו", הוסיף. 

מאמן הפועל אום אל פאחם, אדהם האדיה סיכם: "נתנו את הגול השני במחצית השנייה והמשחק היה בידיים שלנו. במחצית הראשונה ניר ביטון היה צריך לקבל אדום, בגול אחר כך היה פאול ולא עצרו את המשחק, השופט לא התייחס לזה. עד המקרה הזה מכבי תל אביב היו מבוטלים במשחק, המשחק הלך לטובתנו.

"אחר כך המומנטום חזר אליהם, אחר כך היה עוד פנדל שלא במהלך המשחק. בסופו של דבר זו מכבי תל אביב, כשחוזר לה המומנטום זה קשה. נתנו הופעה טובה, שחקנים באו דרוכים ונתנו את הנשמה שלהם על המגרש. הקהל שלנו נתן מופע, הקבוצה הסתכלה למכבי תל אביב בלבן של העיניים. לא היינו נחותים. גם ב-2:2 יכולנו לכבוש. לצערי זה נגמר ב-2:3 להם וזה לא מצדיק את מה שראינו במשחק. נצא עם המחמאות".

אדהם האדיה, צילום: מאור אלקסלסי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ניב סרדל הוסיף: "מתסכל מאוד, אבל הגענו מול קבוצה שהיא כמה רמות מעלינו. רצינו לנצח, זה לא הספיק. אנחנו עם הפנים קדימה לליגה. כשאתה משחק מול קבוצה איכותית ולא מנצל את המצבים שלך, בסוף אתה מפסיד. מכל חצי מצב הם הצליחו לעשות גול".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...