מועדון הכדורגל הפועל תל אביב ומותג הספורט אדידס בשיתוף חברת ספורט ישיר, חתמו היום (שני) על הסכם שיתוף פעולה במסגרתו החברה תספק לקבוצה את התלבושות והציוד בשתי העונות הקרובות.
מנכ״לית הפועל תל אביב אודליה פרידמן: ״אנו גאים שמותג על כמו אדידס מצטרף למשפחת הפועל תל אביב. כמועדון מוביל ומפואר בכדורגל הישראלי. לשחקנים והצוות המקצועי מגיע את הציוד הטוב והאיכותי ביותר - וחברת אדידס עונה בדיוק על הקריטריונים האלה. שיתוף הפעולה שהחל השנה, בשנת ה-100 של המועדון, הוא טבעי ומתבקש ואנו מקווים שיימשך עוד שנים רבות״.
טיבו דוראנד, מנכ״ל אדידס ישראל: ״אנחנו מברכים את הפועל ת"א לקראת פתיחתה הרשמית של שנת המאה למועדון. היסטוריה ומורשת הן חלק בלתי נפרד מהספורט ואנחנו גאים לקחת חלק עיקרי בעונה זו, שכבר עכשיו ברור שתהיה חשובה בהיסטוריה של המועדון, האוהדים והכדורגל הישראלי בכלל״.
אודי לוי בעלי ספורט ישיר: ״הפועל תל אביב היא שותפה חדשה ומרגשת. אנחנו שמחים להפוך לבית החדש עבור אוהדי הפועל תל אביב״.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
