נבחרת ישראל: מיגל ויטור ערך אימון בכורה

בלם הפועל ב"ש לבש לראשונה את המדים התכולים אחרי שקיבל באופן סופי את הדרכון ובמקביל השלימו כמעט את כל העניינים הטכניים מול אופ"א • דור פרץ על חזן: "הוא פרסונה שיכולה להביא אותנו קדימה גם כשחקנים וגם כנבחרת"

ויטור עם חולצת נבחרת ישראל. יום מרגש לבלם, צילום: אודי ציטיאט

נבחרת ישראל התכנסה הערב (ראשון) בבית הנבחרות בשפיים לקראת משחקיה בליגת האומות מול איסלנד ואלבניה. בסך הכל, מצפים לנבחרת של אלון חזן שלושה משחקים, הראשון שבהם מול איסלנד ביום חמישי הקרוב בסמי עופר.

הבלם מיגל ויטור ערך אימון בכורה במדים הלאומיים, אחרי שקיבל באופן סופי את הדרכון ובמקביל השלימו כמעט את כל העניינים הטכניים מול אופ"א כדי שיוכל לשחק. הקשרים ביברס נאתכו וניר ביטון יעדרו עקב פציעות וכך גם החלוץ המוביל ערן זהבי.

לאור המצב ,הבהיר הקשר דור פרץ, שהגיע אחרי שירד ליגה עם ונציה האיטלקית: "אין ספק שיש פה שחקנים שיצטרכו לקחת יותר מנהיגות על עצמם. יש פה דור צעיר שהגיע ויקבל דקות. חובת ההוכחה היא עליו”.

שחקני הנבחרת, היום בשפיים, צילום: אודי ציטיאט

ברמה האישית סיפר פרץ: "הראש שלי עכשיו בנבחרת. תמיד כיף להיות פה. אנחנו באים להוכיח ורוצים להיות במקומות שהנבחרת הרבה זמן לא הייתה בהם. הקמפיין הזה הוא הזדמנות משמעותית עבורנו כנבחרת ואנחנו צריכים להתעלות ולהציג את הכדורגל הכי טוב שאנחנו יכולים. אין ספק שהמטרה שלנו היא אחת ויחידה, לעלות מהבית”.

עוד הוסיף הקשר, שסיים עונה ראשונה בחו"ל: "לשמחתי סיימתי את העונה כשאני מקבל דקות משחק במחזורים האחרונים. המומנטום האישי שלי הוא לא רע. כמובן שבסוף ירדנו ליגה אז זה לא הכי כיף שיש, אבל אני מגיע בכשור טוב".

עבדה, בריבו וסולומון, היום בשפיים, צילום: אודי ציטיאט

על המאמן החדש אלון חזן אמר פרץ: "אני מכיר את חזן תקופה ארוכה וחושב שהוא פרסונה שיכולה להביא אותנו קדימה גם כשחקנים וגם כנבחרת. אני מקווה שנצליח”.

הבלם שון גולדברג, שהגיע אחרי זכייה באליפות עם מכבי חיפה לפני האימון הראשון של הנבחרת השבוע: "ברור שכאשר שאני מגיע כשחקן מוביל בליגה, אז אני יכול לעזור ולתרום לנבחרת. לא דיברו איתי עדיין על העמדה בה אשחק".

על המשחק מול איסלנד, שייערך באצטדיון הביתי שלו, סמי עופר, אמר גולדברג: "אני יודע מה זה העוצמות של סמי עופר. זו דחיפה גדולה שמאוד שתעזור לנו. חד משמעית, יש ציפייה מאיתנו”.

גם גולדברג דיבר על החיסורים הרבים והבהיר: "זה משמעותי, אבל יש הזדמנות לשחקנים צעירים ולכאלה שעוד לא חוו הרבה דקות בנבחרת. כולם כאן רוצים להוכיח מה הם שווים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר