"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
פ.ס.וו נפרדה רשמית מערן זהבי: "היה תענוג"
מועדון הפאר ההולנדי העלה פוסט ברשתות שבו נפרד מכוכב נבחרת ישראל עם כיתוב בעברית: "תודה רבה לך" • בימים הקרובים, החלוץ אמור להודיע על עתידו המקצועי, זאת לאחר שחלה התקדמות משמעותית במו"מ בינו לבין מכבי ת"א
כרזת הפרידה של פ.ס.וו מערן זהבי| צילום: מתוך טוויטר

פ.ס.וו נפרדה רשמית מערן זהבי: "היה תענוג"

מועדון הפאר ההולנדי העלה פוסט ברשתות שבו נפרד מכוכב נבחרת ישראל עם כיתוב בעברית: "תודה רבה לך" • בימים הקרובים, החלוץ אמור להודיע על עתידו המקצועי, זאת לאחר שחלה התקדמות משמעותית במו"מ בינו לבין מכבי ת"א

,עודכן
0השמעה

כבר לפני שבועיים הודיע ערן זהבי כי אחרי שנתיים הוא יעזוב בסיום העונה את פ.ס.וו איינדהובן ויחפש יעד חדש בקריירה. הערב (חמישי) מועדון הפאר ההולנדי נפרד מכוכב נבחרת ישראל רשמית ברשתות החברתיות. פ.ס.וו העלתה פוסט עם קולאג' תמונות של זהבי וכיתוב בעברית "תודה רבה לך", כשבפוסט עצמו נכתב: "היה נהדר".

כמו כן, איינדהובן העלתה פוסט נוסף שבו בחרה את עשרת השערים הכי יפים של זהבי במדי הקבוצה. במשך שנתיים זהבי כבש 37 שערים ובישל 16 פעמים בכל המסגרות וסייע לקבוצתו לזכות בסופר קאפ ההולנדי ובגביע, לאחר ניצחון על אייאקס לפני כחודש.

View this post on Instagram

A post shared by PSV (@psv)

כבר לפני מספר ימים פרסמנו כי חלה התקדמות משמעותית במגעים של זהבי עם מכבי ת"א, והוא צפוי לחזור לקריית שלום לאחר שש שנים מאז שעזב לשחק בליגה הסינית במדי גוואנגז'ו ר.פ.

View this post on Instagram

A post shared by PSV (@psv)

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו