"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אכזבה בנבחרת ישראל: "אי אפשר לנצח כשקולעים 60 נקודות"
בנבחרת ציינו את איבודי הכדור המרובים, 24 במספר, שהובילו ל-26 נקודות סלובניות, כגורם העיקרי להפסד • הפסד מול שבדיה, יחרוץ גורלית את הקמפיין • כך או כך הסיכוי להעפיל הוא אפסי • מחמאות לנתנאל ארצי וניב משגב, שהרשימו בבכורה שלהם
עוד מפלה לנבחרת | צילום: אלן שיבר

אכזבה בנבחרת ישראל: "אי אפשר לנצח כשקולעים 60 נקודות"

בנבחרת ציינו את איבודי הכדור המרובים, 24 במספר, שהובילו ל-26 נקודות סלובניות, כגורם העיקרי להפסד • הפסד מול שבדיה, יחרוץ גורלית את הקמפיין • כך או כך הסיכוי להעפיל הוא אפסי • מחמאות לנתנאל ארצי וניב משגב, שהרשימו בבכורה שלהם

תומר גבעתי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

נבחרת ישראל רצתה לצאת אתמול (שישי) לדרך חדשה ולהשאיר מאחוריה את החוויה הקשה שעברה באליפות אירופה אך לצערה הדרך אולי חדשה, אך התוצאות ישנות. חניכיו של גיא גודס הרבו לאבד כדורים, נקלעו ליום קליעה רע ספגו הפסד ביתי כואב 75:62 לנבחרת סלובניה, שפגע משמעותית בסיכויים להפעיל לאליפות העולם.

החבורה של גיא גודס עברה מתיחת פנים בחודשים האחרונים וקיוותה לצאת לדרך חדשה, אולם התוצאות לצערה עדיין לא השתנו. אם לפני ההתמודדות המתמטיקה הייתה ברורה ואמרה שארבעה ניצחונות מארבעת המשחקים שנותרו בקמפיין לכחולים-לבנים יספיקו להעפלה, כעת לאחר ההפסד הנבחרת לא תלויה עוד בעצמה, וחייבת 3 הפסדים של נבחרת סלובניה בנוסף בשביל להעפיל.

טימור עולה לסל. הנבחרת כבר לא תלויה בעצמה, צילום: אלן שיבר

״יש לנו נבחרת שונה עם הרבה שחקנים חדשים וזה תהליך. לפעמים תהליכי הלמידה הם קשים. יש כאן הרבה שחקנים שמקבלים את הבמה ולוקח זמן להתאקלם. אנחנו צריכים להסתכל על עצמנו ולראות איך אנחנו עושים את הדברים יותר טוב. כולם רצו ונלחמו ולא תמיד זה מספיק, יש גם יריבה מנגד", ציין גיא גודס בסיום.

חניכיו של גודס רצו טרם ההתמודדות להכתיב קצב גבוה, אך התקשו להיכנס למשחק וסבלו מיום קליעה לא טוב שהתבטא בחמש נקודות בלבד בהתקפות מתפרצות, 30.4% מהשלוש, ו-36.5% מהשדה. "לא נכנסו טוב למשחק, לא רצנו מספיק ולא לקחנו מספיק כדורים חוזרים בהגנה. הם באו להרביץ ולא היינו מספיק אגרסיביים וזה מה שעלה לנו במשחק", שיתף מתחושותיו קפטן הנבחרת הטרי תומר גינת, שתרם 12 נקודות ו-6 כדורים חוזרים.

בנבחרת ציינו את איבודי הכדור המרובים, 24 במספר, שהובילו ל-26 נקודות סלובניות, כגורם העיקרי להפסד. "כשאתה מאבד 24 כדורים ומאפשר ליריב לקלוע נקודות קלות, קשה מאוד לנצח. לא קלענו היום טוב, איבדנו יותר מדי כדורים, קלענו 62 נקודות וככה קשה מאוד לנצח", הוסיף גודס.

למרות ההפסד בנבחרת ציינו לטובה את הביטחון והאנרגיות נתנאל ארצי וניב משגב, שעלו להופעת בכורה במדים הלאומיים וניפקו משחק טוב באופן יחסי. "משחק ראשון של בנבחרת ורציתי מאוד לנצח, חמש שנים חיכיתי לרגע הזה והרגשתי גאווה לייצג את המדינה", שיתף בסיום ארצי מתחושותיו.

בתחילת השבוע תצא הנבחרת לשבדיה, שם תפגוש ביום שני את הנבחרת המקומית, בידיעה שהפסד נוסף יחרוץ באופן סופי את גורל הקמפיין. "אנחנו ממשיכים להילחם כל עוד יש סיכוי, אפילו הקטן ביותר, בשביל להעפיל לאליפות העולם", ציינו בנבחרת.

ארצי. קיבל מחמאות, צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...