מסתבר שהמצב הביטחוני המתוח בישראל, מעסיק גם את שחקני ברצלונה הגדולה. על רקע תקיפת ישראל בעזה והרקטות שנורו ביממה האחרונה מכיוון הרצועה אל אשקלון ואשדוד, שלושה כוכבים מוסלמיים של הקטלונים הביעו את דעתם הנחרצת ברשתות החברתיות.
"אסור לשתוק, התפללו עבור פלשתין", ציין מיראלם פיאניץ' כאשר גם הקשר העולה אילאיש מוריבה, העלה תמונה של אישה פלשתינית לצד חייל צה"ל: וכתב "התפללו למען פלשתין". עוסמאן דמבלה הוסיף באותה נימה: "העם הפלסטיני פשוט מסרב לשתוק".
גם קשר ארסנל, מוחמד אל נני, שידוע בחוסר חיבתו למדינת ישראל, צייץ: "הלב והנפש שלי תומכת בך, פלשתין", כמו איסלאם סלימאני, שחקנה של ליון הצרפתית, שביקש: "שחררו את פלשתין".
כזכור, גם אתמול מספר כוכבי כדורגל החלו לצייץ בעקבות האירועים בשייח ג'ראח. ריאד מאחרז, כוכב מנצ'סטר סיטי וגיבור ההעפלה ההיסטורית לגמר ליגת האלופות, צייץ: הצילו את שייח ג'ראח.
פול פוגבה, כוכב מנצ'סטר יונייטד ונבחרת צרפת הוסיף כי יש להתפלל למען הפלשתינאים "העולם צריך שלום ואהבה", כתב הקשר באינסטגרם שלו, "בואו כולם נאהב אחד את השני, בקרוב עיד אל פיטר".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
