וושינגטון וויזארדס רשמה לפנות בוקר (רביעי) הפסד שישי ברציפות, 112:98 במילווקי מול האלופה ויאניס אנטטקומפו, שכיכב עם 33 נקודות, 15 ריבאונדים ו-11 אסיסטים.
וושינגטון, שהפעם לא הצליחה להסתדר ללא בראדלי ביל, שלא ישחק גם בשלושת המשחקים הקרובים בגלל פציעה בכף ידו השמאלית, קיבלה עוד משחק סולידי מצדו של דני אבדיה, ששיחק 22 דקות, ובמהלכן קלע 6 נקודות והוסיף 6 ריבאונדים.
אבל למרות שלפורוורד הישראלי היה הלילה את מאזן הפלוס/מינוס הכי טוב בקבוצה בפער גדול משאר חבריו, בארה"ב מדווחים הערב כי דווקא אבדיה עלול למצוא את עצמו מחוץ לקבוצה עד תום מועד הטרייד דדליין ביום חמישי הבא.
על פי הדיווח היומי ב"אתלטיק", בראדלי ביל לוחץ לבצע טרייד מקיף בקבוצה בעקבות המאזן השלילי של הקבוצה, שהרחיק אותה באופן משמעותי מתמונת הפלייאוף. עוד מדווח כי כוכב הקבוצה שוקל את האופציה לעבור בטרייד כבר בחלון הנוכחי, ועל מנת לפתות את ביל להישאר, בקבוצה, הסכימו ללכת על טרייד בו יהיו כלולים אבדיה ורוי האצ'ימורה ואולי אף שניהם בצוותא.
כפי שדווח בעשרת הימים האחרונים, בוושינגטון משתוקקים לבצע טרייד, שיביא לבירה את דומנטאס סאבוניס, אבל, נכון לעכשיו באינדיאנה לא מתלהבים מהטרייד הנוכחי אלא רוצים בתמורה גם את אחד הפורוורדים הבולטים של הוויזארדס – דני אבדיה או רוי האצ'ימורה.
