"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בלתי נתפס: שחקנית פ.ס.ז׳ נעצרה בחשד למעורבות בתקיפה של חברתה לקבוצה
סערה בצרפת: על רקע מאבק על ההרכב, הקשרית אמינטה דיאלו חשודה כי שלחה שני גברים להכות את חברתה לקבוצה, חיירה חמראווי, שאושפזה לבסוף בבית החולים • מהקבוצה נמסר: "ננקוט כעת בכל האמצעים על מנת להבטיח את הבריאות של כל השחקניות שלנו"
אמינטה דיאלו (משמאל). חשודה בתכנון התקיפה
לא ייאמן

בלתי נתפס: שחקנית פ.ס.ז׳ נעצרה בחשד למעורבות בתקיפה של חברתה לקבוצה

סערה בצרפת: על רקע מאבק על ההרכב, הקשרית אמינטה דיאלו חשודה כי שלחה שני גברים להכות את חברתה לקבוצה, חיירה חמראווי, שאושפזה לבסוף בבית החולים • מהקבוצה נמסר: "ננקוט כעת בכל האמצעים על מנת להבטיח את הבריאות של כל השחקניות שלנו"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

סיפור לא ייאמן בכדורגל הצרפתי. שחקנית הקישור של פריז סן ז'רמן אמינטה דיאלו (26), נעצרה הבוקר (רביעי) אחרי שלפי החשד שלחה שני גברים להכות את חברתה לקבוצה ולנבחרת הלאומית, חיירה חמראווי.

על פי הדיווח יוצא הדופן ב"ל'אקיפ", המטרה המוצהרת של התקיפה הייתה לפצוע את חיירה ובכך למנוע תחרות אפשרית על ההרכב הפותח בפ.ס.ז'. עוד צוין כי המארב שתוכנן על חשבונה של חמראווי התקיים בשבוע שעבר ב-4 בנובמבר כאשר חמראווי ישבה במכונית לצד דיאלו שנהגה, כשלפתע הגיעו שני אנשים עם מסיכות על פניהם.

אחד מהם, שלף את השחקנית המופתעת מהרכב, היכה אותה במוט ברזל וגרר אותה מספר מטרים עד שברח מהמקום יחד עם התוקף השני. בעקבות התקיפה, חיירה הובהלה לבית החולים שם נתפרה ברגליה ובשל האשפוז אף הפסידה משחק במסגרת ליגת האלופות מול ריאל מדריד.

חיירה חמראווי. סיימה עם תפרים ברגליים,

עוד צוין בדיווח בצרפת כי בשל העובדה שלא התבצע שוד במהלך האירוע האלים, והתקיפה הייתה מכוונת בעיקר לרגליה של חמראווי, במשטרה החליטו לפתוח בחקירה, שהבוקר הסתיימה במעצר אמינטה דיאלו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בהצהרה של פ.ס.ז' נכתב: "המועדון מאשר כי אמינטה דיאלו נלקחה למעצר כחלק מההליכים שנפתחו בעקבות התקפה על שחקנית המועדון ביום חמישי האחרון. הקבוצה מגנה את התקיפה באופן החמור ביותר. מאז יום חמישי בערב, המועדון נוקט בכל האמצעים הדרושים על מנת להבטיח את הבריאות, הרווחה והבטיחות של כל שחקניות הקבוצה שלנו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...