"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
ככה עוד לא ראיתם אותו: הסרטון של אברהם גרנט שובר את הרשת
הבן הצעיר של מאמן הכדורגל הגדול תיעד את אביו בעיצומו של אימון בטן, ועוד אתגר אותו לזמר את הסינגל החדש שלו תוך כדי • אל תפספסו
אברהם גרנט. עדיין בכושר ,
אברהם גרנט. עדיין בכושר

ככה עוד לא ראיתם אותו: הסרטון של אברהם גרנט שובר את הרשת

הבן הצעיר של מאמן הכדורגל הגדול תיעד את אביו בעיצומו של אימון בטן, ועוד אתגר אותו לזמר את הסינגל החדש שלו תוך כדי • אל תפספסו

,עודכן
0השמעה

מאז ומתמיד אהב אברהם גרנט לשמור על פרטיותו בקנאות. בעוד המאמן הישראלי הענק מאפריקהלא אוהב לתת הצצה לחייו האישיים, הפעם הוא חרג ממנהגו, בזכות בנו הזמר דניאל.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

השניים מבלים זה עם זה כחלק מחופשת הקיץ של גרנט בנבחרת זמביה, שישתתף בחודש ינואר באליפות אפריקה, ובנו הקטן החליט לשלוף את המצלמה כדי להראות קבל עם ועדה שאבא שלו עדיין שומר על כושר.

תוך כדי שגרנט מנסה לבצע תרגלי בטן, הבן שלו החליט לאתגר אותו וביקש שישיר חלק מהסינגל החדש שלו, ואף הצהיר שאבא: "איש של קצב".

הצליח להתאמן ולזמר ביחד? הסרטון לפניכם.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אברהם גרנט שומר על כושר // קרדיט: מתוך אינסטגרם
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו