הנבחרת הצעירה של ישראל תשתתף בקיץ הקרוב באליפות אירופה בפעם השלישית בתולדותיה, אבל כבר היום הנבחרת גילתה מול מי היא תתמודד במוקדמות יורו 2025. בהגרלה נקבע כי הנבחרת תתמודד מול גרמניה, פולין, בולגריה, קוסובו, ואסטוניה.
"ברמות האלה, במעמד הזה, אין הגרלות קלות", סיפר המאמן גיא לוזון, "היריבות חזקות, משמעותיות, כמו גרמניה ופולין, שידועות בעוצמה שלהן ונפגשנו איתן כבר בקמפיין הקודם. אנחנו נתרכז בעצמנו ונעשה את המיטב כדי להגיע כמה שיותר רחוק".
נועם מלמוד הוסיף: "הגרלה עם פרצופים מוכרים כמו פולין וגרמניה שהתמודדנו איתן בקמפיין האחרון ועם נבחרות חזקות גם מהדרגים הנמוכים יותר. כל קמפיין חדש תמיד מרגש ומאתגר. אנחנו בטוחים בעצמנו ובצוות שיכין אותנו הכי טוב שאפשר ורוצים לעשות את העבודה פעם נוספת ולעלות לטורניר הגמר.
"כמובן שיש את הטורניר הקרוב בקיץ הקרוב ואנחנו מתרכזים בו. יש לנו אמונה בעצמנו ואנחנו באים לעבוד קשה ולייצג את המדינה בכבוד''.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
