דה פול ודי מריה התאמנו; צפו בדיווח מהאימון המסכם של ארגנטינה

קשר אתלטיקו מדריד שותף באימון וצפוי להיות כשיר לקראת המשחק הקריטי ברבע הגמר מול הולנד • המאמן ליאונל סקאלוני לא אהב את ההדלפות וירה: "לא מבין מדוע צריך לייצר דאגה מיותרת. היריבות שלנו עוקבות" • גם דור הופמן הגיע לעקוב מקרוב

מסי עם דה פול, הערב באימון המסכם, צילום: רויטרס

נבחרת ארגנטינה תעלה מחר (שישי, 21:00) למשחק על כל הקופה, כשתפגוש את נבחרת הולנד של לואי ואן חאל ברבע גמר המונדיאל בקטאר.

דור הופמן

באימון המסכם נטל חלק רודריגו דה פול, שאתמול דווח כי הוא עלול להיות לא כשיר להתמודדות הקריטית. כמו כן גם אנחל דה מירה ולאו מסי התאמנו כרגיל, כשברקע עשרות אנשי התקשורת מהמולדת ומכל העולם.

כאמור, במסיבת העיתונאים לקראת המשחק, המאמן ליאונל סקאלוני הבהיר כי דה פול כשיר לגמרי להתמודדות מחר: "דה פול בסדר גמור. אנחל די מריה ודה פול התאמנו והכל בסדר. אני באמת לא יודע מי דיווח לכם שקורה עם דה פול משהו. זה מוזר מאוד, ואתם יודעים למה אני מתכוון. אני באמת שלא יודע מהיכן המידע הזה הגיע.

ארגנטינה באימון המסכם, הערב, צילום: אי-פי

"יריבות עוקבות אחרי דברים כאלה ולכן אני לא מבין מדוע צריך לייצר דאגה מיותרת. זה מאוד לא בריא שיוצאים דברים מתוך האימונים שלנו.  פנדלים? השחקנים שלי תמיד נשארים לבעוט פנדלים אחרי אימונים, אבל כשאתה ניגש לבעוט במשחק, הכל כבר יכול להיות..אי אפשר לדעת כיצד זה ייגמר..".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
מסי וסקאלוני באימון המסכם, הערב,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר