"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בספרד הדהימו: "פיקה בגד בשאקירה עם בר רפאלי"
לפי דיווח של הכתב הספרדי ג'ורדי מרטין, הכדורגלן של ברצלונה בגד בזמרת בשנת 2012 עם דוגמנית העל הישראלית • "שאקירה הייתה המומה כשגילתה על הפגישות בין בן זוגה לבר רפאלי"
בר רפאלי ופיקה?| צילום: AP ו-Getty

בספרד הדהימו: "פיקה בגד בשאקירה עם בר רפאלי"

לפי דיווח של הכתב הספרדי ג'ורדי מרטין, הכדורגלן של ברצלונה בגד בזמרת בשנת 2012 עם דוגמנית העל הישראלית • "שאקירה הייתה המומה כשגילתה על הפגישות בין בן זוגה לבר רפאלי"

,עודכן
0השמעה

מאיפה זה הגיע?על פי דיווח של העיתונאי הספרדי ג'ורדי מרטין אתמול בספרד, ג'רארד פיקה בגד בשאקירה בשנת 2012 עם לא אחרת מאשר בר רפאלי, אחת הדוגמניות המצליחות בתולדות ישראל.

כזכור, לא מזמן הודיעו הכדורגלן הספרדי והזמרת על פרידה, וכעת טוען ג'ורדי מרטין כי במהלך מערכת היחסים של השניים - פיקה בגד בשאקירה עם בר רפאלי, הזמרת גילתה על כך וזה מה שהוביל בסופו של דבר לפרידה. "זה התחיל כשמועה, אך ברגע שהזמרת הבינה שזו לא רק רכילות היה לה ממש רע". לדברי ג'ורדי, "שאקירה היתה המומה כשגילתה על הפגישות בין בן זוגה לבר רפאלי".

זו לא הפעם הראשונה בסביבתו של פיקה שבה מדווח על בגידה מצידו. כזכור, שמו נקשר גם למיס באם באם ולאחרונה למלצרית צעירה, ונראה שהסיפור הזה הוא עוד חלק בתבשיל שהוקדח. מה עוד יתגלה?

Bar Refaeli, la modelo con la que Piqué fue infiel a Shakira en 2012

🔗https://t.co/3clOHZn2yQpic.twitter.com/uN28YFwoZY

— Cadena Dial España (@Cadena_Dial)September 19, 2022
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו