"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
יודע לעקוץ: רונאלדו קיבל בונוס שמן ממנצ'סטר יונייטד לפני הודעת העזיבה
באנגליה מדווחים כי הפנומן הפורטוגלי קיבל מענק של 100 אלף יורו עוד לפני שמישהו באולד טראפורד היה בכלל מודע לכוונותיו האמיתיות
כריסטיאנו רונאלדו. יודע לעקוץ| צילום: אי.פי.איי

יודע לעקוץ: רונאלדו קיבל בונוס שמן ממנצ'סטר יונייטד לפני הודעת העזיבה

באנגליה מדווחים כי הפנומן הפורטוגלי קיבל מענק של 100 אלף יורו עוד לפני שמישהו באולד טראפורד היה בכלל מודע לכוונותיו האמיתיות

,עודכן
0השמעה

עתידו המקצועי של כריסטיאנו רונאלדו עדיין לוט בערפל בעיקר בגלל רצונו העז לנטוש כבר הקיץ את הספינה של מנצ'סטר יונייטד.

כזכור, הפנומן הפורטוגלי, שלא מעוניין להמשיך גם בעונה הקרובה באולד טראפורד ובינתיים אף מחרים את האימונים של קבוצתו, העביר מסר ברור לסוכנו ז'ורז'ה מנדש כי ברצונו למצוא קבוצה אחרת כאשר צ'לסי ואפילו ברצלונה מועלות כאופציות לקלוט את הכוכב הוותיק.

בין לבין, כלי התקשורת באנגליה מדווחים הבוקר (ראשון) כי עוד לפני שהודיע למנצ'סטר יונייטד על רצונו לעזוב, הפורטוגלי קיבל בונוס בגובה של למעלה מ-100 אלף יורו, שאותו העבירה הקבוצה לשחקן כמובן עוד לפני שמישהו בהנהלה היה מודע לכוונותיו האמיתיות של רונאלדו.

Ronaldo took 'SIX FIGURE' bonus days before he told Man Utd he wanted to gohttps://t.co/a0QPwgQaGq

— Sun Sport (@SunSport)July 9, 2022
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

יצןיין כי כבר לפני שבועיים, טוד בולי, הבעלים הטרי של צ'לסי, נפגש עם הסוכן ז'ורז'ה מנדש בפורטוגל כאשר שני הצדדים דנו באפשרות המפתיעה שכריסטיאנו יעבור לשרות הבלוז. בחודשיים האחרונים שמו של רונאלדו נקשר גם עם מעבר אפשרי לבאיירן מינכן זאת למרות שבמנצ'סטר יונייטד הבהירו כי הם מעוניינים בהישארותו של הכוכב הפורטוגלי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו