קואליציית האינטרסים, באדיבות נוני מוזס | ישראל היום

קואליציית האינטרסים, באדיבות נוני מוזס

ככל שמערכת הבחירות מתקדמת לקראת הכרעה, כך הולך ומתברר היקף המזימה להפיל את שלטון הימין בישראל. אנשים, גופים וארגונים רבי כוח ועוצמה חברו יחד לשטוף את מוחו של הציבור ולזהם את ההליך הדמוקרטי הראוי. 

לא זכורה לי מערכת בחירות בימים קריטיים לביטחון המדינה ולעתידה, שכולה עיסוק בזוטות, ברכילויות ובהכפשות. צופה מהצד יכול לחשוב שישראל היא מונקו או ליכטנשטיין, ולא מדינה שסביבה הולכים ומתעצמים איומים משמעותיים.

קואליציה מוזרה של בעלי אינטרסים חברה לה יחדיו כדי להמליך בישראל את השמאל, בהנהגת המחנה הקרוי ציוני, בראשות ציפי לבני ויצחק הרצוג, וזאת, כשרוב הציבור, גם כאלה שמבקרים את נתניהו, משוכנעים שצמד הרוטציה לא מסוגל לנווט את ספינת הקיום הישראלי במים סוערים. אין ישראלי שרוצה להיות על הטיטניק כשהרצוג ולבני אוחזים בהגה הקברניט. 

למרות השכנוע הפנימי בשמאל, הישראלים לא מוכנים להיות פראיירים של אף אחד, היה להם מספיק מזה. בהיעדר טיעונים מהותיים לחילופי שלטון, קואליציית האנטי־ביבי ממשיכה להוציא מכובע הקוסמים שלה שפנים, חדשות לבקרים. בעיתונו של נוני מוזס, מראשי הקואליציה, לא מצאתי אפילו הנמקה אחת למה יש לתמוך ביצחק הרצוג לראשות הממשלה. מצאתי הרבה מאוד קולות ורעשים למה רק לא ביבי. 

נראה שכתבי "ידיעות אחרונות", שעסקו בימים האחרונים בצורה אינטנסיבית, ובציניות, במטרה לסכסך בין הליכוד לבית היהודי, לא יכולים כבר לספור את השעות עד לפרסום דו"ח מבקר המדינה בעניין הוצאות בית ראש הממשלה. יש עיתונאים שכבר החלו לבשל תבשיל ספוג במיץ רוע, על בסיס שמועות שהופצו בניגוד לחוק. 

אין צורך בדמיון פרוע כדי לשער את הכותרות בעיתונים "ידיעות אחרונות" ו"הארץ", שיעשו מטעמים מכל פרט זניח. מאחר שהציבור בישראל כבר מאס בתבשיל הקודח, אפשר לצפות להתייחסות מידתית לדברים שייאמרו בחוות הדעת. 

ברור שאם יש דברים המחייבים בדיקה, חשוב שייבדקו על ידי הגורמים המוסמכים, ואם אין, כדאי מאוד לא ללכת שולל אחרי 

כותרות מכפישות.

הנשיא אובאמה לא אוהב את ראש הממשלה, בלשון המעטה. האם הוא אוהב יהודים? מי שיכול להגיד בראיון שהפגיעה במרכול הכשר היתה אקראית, ולא כוונה נגד יהודים, סימן מובהק לבעיית שיפוט מוטית. 

אובאמה לא יהיה הנשיא האמריקני הראשון שלא אהב יהודים. לאובאמה קשה עם נתניהו, הוא חזק מדי לטעמו. לאובאמה יש אינטרס שבמדינת ישראל תוקם ממשלת שמאל רכרוכית שתאפשר לו לבסס את מורשתו, ששיאה הסכם עם איראן. 

נשיאים בארה"ב בשנתיים האחרונות לכהונתם דואגים למקומם בהיסטוריה האמריקנית יותר מאשר למציאות אקטואלית. הדורות הבאים ישלמו את מחיר עיוורונם. הממשל האמריקני, במישרין ובעקיפין, עושה כל מאמץ לפגוע בשלטון הימין.

 חבל מאוד שיש יהודים בארה"ב, שלצד מפלגות שמאל בישראל משתפים פעולה עם אובאמה נגד אינטרסים קיומיים של המדינה. ההיסטוריה היהודית לעולם לא תסלח לאותם ארגוני שמאל, בדיוק כפי שלא סלחה להנהגה היהודית העלובה ששתקה בימי הנשיא רוזוולט, כשרכבות הובילו את בני עמה להשמדה על

אדמת אירופה. 

הגורם השלישי בקואליציה המוזרה, שדגלה רק לא ביבי והימין, הוא חיזבאללה, חמאס ושאר ארגוני הטרור שמתקרבים לגבולנו. הם הרי מייחלים לממשלת שמאל חלשה בישראל. ממשלה שרואה באבו מאזן פרטנר לשלום, שתפנה יישובים ביהודה ושומרון שיעברו לשליטת חמאס ותאפשר לירדן ליפול בידי הח'ליפות האיסלאמית. אזרחי ישראל כבר הבינו את השיעור הנורא בפינוי גוש קטיף, ומבינים את הסכנה. השמאל כבר לא יכול למכור להם אשליות כזב.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו