"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח: חמאס דוחה את הדרישות הישראליות החדשות במתווה

על פי מספר דיווחים, ישראל דורשת מנגנון בדיקה לפלשתינים שיחזרו לצפון רצועת עזה עם תחילת הפסקת האש • קיימת מחלוקת נוספת לגבי השליטה הישראלית בציר פילדלפי

,עודכן
0השמעה
נתניהו וסינוואר. צילום: עמית שאבי, אי.פי

ישראל שואפת להכניס תיקונים לתוכנית המשא ומתן להפסקת אש בעזה ולשחרור חטופים, כך לפי סוכנות הידיעות "רויטרס". גורם מערבי, מקור פלשתיני ושני מקורות מצריים מסרו כי שאיפה זו מסבכת את ההתקדמות להסכם שיסיים את המלחמה.

לפי הדיווח, ישראל דורשת לבדוק את הפלשתינים שיחזרו לצפון רצועת עזה עם תחילת הפסקת האש, תוך נסיגה מהסכמה לאפשר למי שברח לדרום לחזור לביתו באופן חופשי. גורם מערבי ציין כי מנהלי המשא ומתן מהצד הישראלי מעוניינים במנגנון בדיקה של החוזרים לצפון הרצועה, מכיוון שהם חוששים שאוכלוסייה זו תסייע לחמאס.

מיי ביוב בעזה,צילום: אי.אפ.פי

מקור פלשתיני ושני מקורות מצריים מסרו כי "חמאס דחה את הדרישה הישראלית החדשה". שני המקורות המצריים אמרו כי קיימת מחלוקת נוספת שנוגעת לדרישה הישראלית לשמור על השליטה בציר פילדלפי - בזמן שקהיר מסרבת לכך.

סאמי אבו זהרי, בכיר בארגון הטרור חמאס בחו"ל, האשים כי "נתניהו עדיין מתעכב. אין שינוי בעמדה שלו עד כה". דובר הבית הלבן, ג'ון קירבי, אמר אמש כי הצדדים קרובים יותר לעסקה מאשר בעבר, אך עדיין יש פערים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר