"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נמלט מעזה לפני הטבח בעוטף: הסגן של סינוואר נמצא על הכוונת של צה"ל
חליל אל-חיה הוא מבכירי ארגון חמאס בלבנון וניצל בעבר מכמה נסיונות התנקשות • אל-חיה מרבה להתבטא בסוגיית החטופים וחי על הקו שבין לבנון לקטאר
בכיר חמאס ח'ליל אל-חיה (ארכיון). צילום: אי.פי.איי

נמלט מעזה לפני הטבח בעוטף: הסגן של סינוואר נמצא על הכוונת של צה"ל

חליל אל-חיה הוא מבכירי ארגון חמאס בלבנון וניצל בעבר מכמה נסיונות התנקשות • אל-חיה מרבה להתבטא בסוגיית החטופים וחי על הקו שבין לבנון לקטאר

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

על הכוונת של צה"ל: חליל אל חיה, בכיר ארגון הטרור חמאס עזב את רצועת עזה לפני מתקפת 7 באוקטובר. מאז שהה במצרים, בלבנון בקטאר. הוא נולד ב־1960 בעזה והצטרף לחמאס במהלך האינתיפאדה הראשונה. נעצר בתחילת שנות ה־90 וישב במאסר במשך שלוש שנים.

בהמשך אל-חיה השלים דוקטורט בלימודי האסלאם דרך אוניברסיטה בסודאן - אחת ממדינות ציר הברחות הנשק לחמאס. בהמשך הוא הפך לחבר בפרלמנט הפלשתיני אחרי שרץ ברשימה של חמאס. אחרי כמה שנים הפרלמנט פוזר בהוראת יו"ר הרשות הפלשתינית אבו מאזן בשל הרוב של חמאס.

ברצועת עזה עצמה אל-חיה ניצל מכמה ניסיונות חיסול. במקביל השתתף במשלחות רבות של חמאס לחו"ל והפך לחבר בלשכה המדינית בעזה. ב־2021 מונה לסגנו של סינוואר. מאז תחילת המלחמה נגד חמאס בעזה, אל-חיה מרבה להתבטא בסוגיית החטופים וחי על הקו שבין לבנון לקטאר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...