"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מפגינים אוקראינים מחו נגד המלחמה וניסו לחסום את יאכטת הענק של אברמוביץ'
לאחר שהוטלו עליו סנקציות באיחוד האירופי - שתי היאכטות של איש העסקים נמלטו לטורקיה • "לא למחלמה", צעקו מפגינים אוקראינים וניסו לעצור עגינה של אחת מהיאכטות, ששווייה 2.5 מיליארד שקל
רומן אברמוביץ' | צילום: אי.פי

מפגינים אוקראינים מחו נגד המלחמה וניסו לחסום את יאכטת הענק של אברמוביץ'

לאחר שהוטלו עליו סנקציות באיחוד האירופי - שתי היאכטות של איש העסקים נמלטו לטורקיה • "לא למחלמה", צעקו מפגינים אוקראינים וניסו לעצור עגינה של אחת מהיאכטות, ששווייה 2.5 מיליארד שקל

אסף גולן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

קבוצה של מפגינים אוקראינים ניסתה אתמול לחסום את היאכטה של האוליגרך, המקורב לנשיא רוסיה ולדימיר פוטין, רומן אברמוביץ' בעוד שזו נכנסה לעגינה בנמל טורקי.

אברמוביץ', שלו שתי יאכטות ענקיות, החל להעביר הנכסים הרבים שיש לו מבריטניה וממדינות אחרות באיחוד האירופי אל מדינות אחרות וזאת עקב הסנקציות והעיצומים שהושתו עליו באיחוד ובמדינות מערביות נוספות. כזכור, הממשלה הבריטית כפתה על האיש למכור את קבוצת הכדורגל צ'לסי שהיתה בבעלותו וזאת בגלל עמדותיו המדיניות במלחמה.

זו הסיבה מדוע היאכטה הענקית סולאריס בשווי של 430 מיליון פאונד (כ-2.5 מיליארד שקלים) הובאה לנמל הטורקי. אולם, אם אברמוביץ חשב להעביר בשקט את הספינות הגדולות שלו, הרי שתוחלתו נכזבה. בכניסה אל הנמל בים האגאי, ניסו מספר מפגינים אוקראינים, בהם ילדים, שהיו על ספינת מירוץ קטנה, לחסום את כניסת כלי השייט הגדול כשהם מניפים את דגלי ארצם וצועקים 'לא עוד מלחמה'.

המחאה הקטנה נמשכה מספר דקות, בהן המפגינים חסמו את כלי השייט עד שמשמר החופים הטורקי הגיע ופינה אותם כשהוא מאפשר ליאכטת הפאר הענקית לעגון בנמל.

הבחירה של אברמוביץ' בטורקיה כנמל בית חדש ליאכטות שלו, אינה מקרית מצדו של רומן אברמוביץ וזאת משום שטורקיה, בניגוד למדינות האיחוד האירופי ובריטניה, לא הטילה סנקציות כל שהן על האוליגרכים הרוסיים התומכים בפוטין. זאת למרות שמשטרו של ארדואן הביע בצורות רבות את תמיכתו באוקראינה כולל מכירת נשק למדינה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...