ראש סיעת ש"ס בעיריית ראשון לציון, הרבה אריה כהן

חבר במועצת ראשל"צ מעורר סערה: "לאסור כניסת הומואים לבתי ספר"

את ההצעה לסדר העלה אריה כהן, ראש סיעת ש"ס במועצת העיר • ראש העיר, רז קינסטליך: "מזועזעים מכך שיש מי שבוחר להפיץ שנאת חינם בוטה שכזו, ראשון לציון הינה עיר פלורליסטית שמכבדת ומכילה את כל תושביה"

 

חבר מועצת העיר ראשון לציון, אריה כהן, העלה היום (רביעי) הצעה לסדר הקוראת "לאסור על מינהל החינוך להכניס הומואים ולסביות להעביר שיעורים לתלמידים - לא במישרין ולא בעקיפין", כך לדבריו.

ראש עיריית ראשון לציון, רז קינסטליך הגיב לדברים ואמר: ״אנו מצרים ומזועזעים מכך שיש מי שבוחר להפיץ שנאת חינם בוטה כזו ועוד בשנת 2021. העיר ראשון-לציון הינה עיר פלורליסטית שמכבדת ומכילה את כל תושביה. נמשיך ונתמוך בכל הקהילות - החילוניות, הדתיות והלהט״ביות".

הוא הוסיף כי "בבתי ספרנו ימשיכו ללמד שיעורי תנ״ך לצד שיעורים על מגדריות וקבלת האחר. צר לי על הצעה זו שנועדה לעורר פרובוקציות ושסע אך ורק לצרכים פוליטיים ותו לא. עם דעות כאלה חשוכות היחיד שצריך לאסור עליו להיכנס למוסדות העירוניים - הוא אריה כהן בעצמו״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...