"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
ההתבטאות הקשה - והסערה

מו"ל "הארץ": "חובשי הכיפות הם נשאי מחלה שעלולים להרוס את היהדות"

הדברים הגיעו בתגובה לפוסט שעלה ברשתות החברתיות • ח"כ סמוטריץ' הגיב: "עמוס, השתחררנו ברוך השם מהצורך לקבל ממך ומשכמותך ציונים. אנחנו נמשיך מכאן"

,עודכן
0השמעה
עמוס שוקן, צילום: אורן בן חקון

הסתה ארסית:מו"ל עיתון "הארץ", עמוס שוקן, עורר סערה לאחר שהתבטא היום (שני) בחריפות נגד ציבור חובשי הכיפות וכינה אותם "נשאי המחלה הקשה ביותר שעלולה להרוס את היהדות". את הדברים צייץ שוקן בטוויטר, בתגובה לפוסט שעלה בעמוד "הקפיטליסט הזועם" .

לדבריו של שוקן, "פעם השמאל הקים את המדינה וחובשי הכיפות היו אנשים נורמליים ונתנו לשמאל סיוע. היום חובשי הכיפות הם נשאי המחלה הקשה ביותר שעלולה להרוס את היהדות ולתת לה דמות של מפלצת".

פעם השמאל הקים את המדינה וחובשי הכיפות היו אנשים נורמליים ונתנו לשמאל סיוע. היום חובשי הכיפות הם נשאי המחלה הקשה ביותר שעלולה להרוס את היהדות, ולתת לה דמות של מפלצת.

— Amos Schocken🇮🇱 (@AmosSchocken1)May 30, 2022

בהמשך, ולאחר שהואשם בהסתה באותה שרשרת תגובות, כתב שוקן: "אני לא מחפש דוס מחמד, והדוסים היום זאת שום קוממיות (שהייתה לפניהם) אלא מחלה קשה של אקסקלוסיוויות מתנשאת, יהירה וגזענית של יהודים (הכללה כנראה שלא מוצדקת לכולם, אבל בהחלט מוצדקת לגבי החלק שיש לו משמעות פוליטית)".

ח"כ בצלאל סמוטריץ' צייץ בתגובה: "כשהציונות הדתית הייתה ילד המחמד ש'העניק סיוע' לאדוני הארץ בשמאל היא היתה סבבה, אבל כשהשמאל התעייף והלך לאיבוד בדרך והציונות הדתית ממשיכה במקומו לשאת את הציונות על כתפיה אז היא נושא מחלה קשה... כמה התנשאות. עמוס, השתחררנו ברוך השם מהצורך לקבל ממך ומשכמותך ציונים. אנחנו נמשיך מכאן".

כשהציונות הדתית היתה ילד המחמד ש"העניק סיוע" לאדוני הארץ בשמאל היא היתה סבבה, אבל כשהשמאל התעייף והלך לאיבוד בדרך והציונות הדתית ממשיכה במקומו לשאת את הציונות על כתפיה אז היא נושא מחלה קשה... כמה התנשאות.

עמוס, השתחררנו ברוך השם מהצורך לקבל ממך ומשכמותך ציונים. אנחנו נמשיך מכאן.pic.twitter.com/DLKy3GpIm5

— בצלאל סמוטריץ' (@bezalelsm)May 30, 2022

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר