"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
טרגדיה: בת 16 נהרגה מפגיעת משאית בשפלה
הנערה רכבה על אופנוע יחד עם צעיר נוסף בן 18 שנפצע קל • נהג המשאית עוכב לחקירת האירוע • חובשי מד"א: "ראינו את הולכת הרגל שוכבת כשהיא מחוסרת הכרה וסובלת מחבלה רב מערכתית"
 אמבולנס (אילוסטרציה) , תיעוד מבצעי מד"א
אמבולנס (אילוסטרציה). צילום: תיעוד מבצעי מד"א

טרגדיה: בת 16 נהרגה מפגיעת משאית בשפלה

הנערה רכבה על אופנוע יחד עם צעיר נוסף בן 18 שנפצע קל • נהג המשאית עוכב לחקירת האירוע • חובשי מד"א: "ראינו את הולכת הרגל שוכבת כשהיא מחוסרת הכרה וסובלת מחבלה רב מערכתית"

, עודכן
0השמעה

בת 16 נהרגה היום (שני) מפגיעת משאית בכביש 431 סמוך לראשון לציון. זאת, לאחר שרכבה על אופנוע יחד עם צעיר נוסף בן 18 שנפצע קל, נהג המשאית עוכב לחקירת האירוע.

זמן קצר לאחר התאונה, פרמדיקים במד"א עמית שמש ושיר שאנאנס סיפרו: "כשהגענו למקום ראינו את הולכת הרגל שוכבת כשהיא מחוסרת הכרה וסובלת מחבלה רב מערכתית. הענקנו לה טיפול רפואי שכלל חבישות, קיבועים ומתן תרופות ופינינו אותה בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבה קשה ולא יציב. רוכב האופנוע נפצע באורח קל ופונה באמבולנס מד"א לבית החולים".

בעקבות תאונת הדרכים הקטלנית בכביש 431, עמותת אור ירוק פרסמה כי 129 בני אדם נהרגו בתאונות דרכים מתחילת שנת 2023, שלושה בני אדם פחות מאשר בתאריך המקביל בשנה שעברה. 22 רוכבי אופנועים וקטנועים נהרגו בתאונות דרכים מתחילת שנת 2023 -יותר מהרוג אחד בכל שבוע בממוצע. 17% מכלל ההרוגים מתחילת שנת 2023 הם רוכבי אופנועים וקטנועים – כמעט אחד מכל חמישה הרוגים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו