"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
תאונה בין משאית לאוטובוס בכביש 5: נהג במצב קשה, שבעה פצועים נוספים במצב קל
נהג המשאית נלכד וחולץ על ידי לוחמי אש • שבעה נוסעי האוטובוס פונו לבית החולים • במשטרה פתחו בחקירה
התנגשות בין משאית לאוטובוס| צילום: תיעוד מבצעי מד"א

תאונה בין משאית לאוטובוס בכביש 5: נהג במצב קשה, שבעה פצועים נוספים במצב קל

נהג המשאית נלכד וחולץ על ידי לוחמי אש • שבעה נוסעי האוטובוס פונו לבית החולים • במשטרה פתחו בחקירה

,עודכן
0השמעה

שמונה פצועים בתאונת דרכים בכביש 5 בסמוך למחסום חוצה שומרון, כתוצאה מהתנגשות בין אוטובוס למשאית.

חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבית החולים את הפצועים - שביניהם נהג המשאית, בן 47 במצב קשה עם חבלה רב-מערכתית.

תאונה בין משאית לאוטובוס בכביש 5 // צילום: תיעוד מבצעי מד"א

חובש רפואת חירום במד"א רכוב על אופנוע, דוד עמיחי, סיפר: "במהלך טיפול בתאונת דרכים קלה, אזרחים קראו לנו להמשך הכביש לתאונה נוספת שהתרחשה. צוות אמבולנס נשאר בתאונה הקלה, ואני ואמבולנס טיפול נמרץ המשכנו לתאונה הנוספת. ראינו משאית עם פגיעות בחלקה הקדמי ואוטובוס עם פגיעות בחלקו האחורי. נהג המשאית היה לכוד. תוך כדי חילוץ של לוחמי האש, שנמשך כמה דקות, הענקנו לו טיפול רפואי שכלל חבישות ומתן תרופות, ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ לבי"ח כשמצבו קשה. ביצענו בדיקות לנוסעי האוטובוס, ושבעה מתוכם נזקקו לטיפול רפואי ופונו לבי"ח במצב קל".

כוחות משטרה במקום מכוונים את התנועה, ובוחנים פתחו בחקירת נסיבות התאונה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו