"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

משוגעי מזג האוויר, זה בשבילכם: המכ"מ של השירות המטאורולוגי - מוחלף אחרי עשרות שנים

אחרי שהוחלף המכלול האלקטרוני של המכ"ם, היום הוא מורד כדי להחליף גם את החלק המכני • ההחלפה מהווה סיום של סאגה ארוכת שנים של תקלות דווקא במהלך סופות גדולות • גורמים ששוחחו עם "ישראל היום" הביעו שביעות רצון אך ציינו כי חסר כוח אדם כדי שהשירות יתפקד כראוי

,עודכן
0השמעה
מכ"ם גשם (אילוסטרציה). צילום: GettyImages

אחרי שנים רבות שהיה בשימוש של השירות המטאורולוגי הישראלי, מורד היום ממרומי הבניין כדור לבן גדול, שהיה במשך שנים מסמלי המקום, ובו מכ"מ הגשם הישן.

בעשותו כך ממשיך השירות, שהוא גורם בעל משמעות אדירה בהתמודדות עם תופעות מזג אוויר שונות כגון סערות קשות, גלי חום ועוד, את המעבר שלו למאה ה-21.

מכ"ם הגשם הישראלי,צילום: סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים

מדובר במעבר שהחל כבר בשנת 2021, אז הוחלף המכלול האלקטרוני של המכ"מ. כעת מוחלף גם החלק המכאני של המכ"מ, זאת במטרה לשדרג בצורה שלמה את המכשיר החשוב שמהווה מבחינה רבה את העיניים המטאורולוגיות של השירות עצמו וכן של המדינה.

סיום סאגה

ההחלפה מהווה סיום של סאגה ארוכת שנים במסגרתה המכ"מ הישן חווה תקלות דווקא במהלך סופות וסערות גדולות בהן היה בו את הצורך הגדול ביותר.

דוגמאות לנפילות מהסוג הזה היו בשנים 2018 ו-2019. באותן שנים נמסר כי אין תקציב להחליף את המכ"מ הישן אולם אחרי כן משרד התחבורה החל לגייס תקציבים, זניחים במושגים של תקציב המדינה, גם כדי להאריך את חיי המכ"מ וגם כדי לקנות אחד חדש.

גשם, ברקים ורעמים באילת| רונית זילברשטיין, לידיה כהן

גורמים בשירות ששוחחו עם "ישראל היום" אמנם הביעו קורת רוח על סיומו של התהליך, אולם ציינו כי מעבר למכ"מ חדש, מצבת כוח האדם בשירות נמוכה מהדרוש ולכן הוא אינו מתפקד כראוי בכל הדרישות המועמסות עליו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר