"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
מטח כבד לצפון: נפגעים מנ"ט במושב באצבע הגליל
לפי מנכ"ל מד"א אלי בין, בשטח יש לפחות פצוע אחד באורח בינוני ופצוע נוסף באורח קשה • במקביל נורה טיל נ"ט לעבר העיר קריית שמונה, ללא נפגעים
פגיעה ישירה מטיל נ"ט בבית בכפר יובל. צילום: לובי 1701

מטח כבד לצפון: נפגעים מנ"ט במושב באצבע הגליל

לפי מנכ"ל מד"א אלי בין, בשטח יש לפחות פצוע אחד באורח בינוני ופצוע נוסף באורח קשה • במקביל נורה טיל נ"ט לעבר העיר קריית שמונה, ללא נפגעים

,עודכן
0השמעה
[object Object]

טיל נ"ט פגע לפני זמן קצר (ראשון) במבנה בשער המושב כפר יובל שתחומי המועצה האזורית מבואות החרמון. כתוצאה מהפגיעה נפצעו שניים בדרגות פציעה שונות. אישה נוספת לקתה בחרדה. הערכה היא כי הירי בוצע מהכפר אדייסה שנמצא בדרום לבנון מערבית ליישוב. צה"ל הזניק מסוק לפינוי הפצועים.

פינוי הפצוע מכפר יובל // צילום: נדב שם טוב

במקביל נורה טיל נ"ט לעבר העיר קריית שמונה, ללא נפגעים.

זאת לא הפעם הראשונה שטיל נ"ט שפוגע בכפר יובל גורם לנפגעים. בחודש ינואר האחרון נהרגו מפגיעת נ"ט ברק איילון, 45 חבר כיתת הכוננות ואימו מירה, 76 ז"ל, בזמן שברק הגיע לאכול ארוחת בוקר עם הוריו במושב. גם אז נורו טילי הנ"ט מהכפר אדייסה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו