"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"רמה אחת מעל כולנו": ישראל סוקול נפל בדרום רצועת עזה

סוקול, בן 24 מקרני שומרון, הותיר אחריו הורים וארבעה אחים • "התגייסנו ביחד לצבא שם גיליתי פייטר רציני שחותר להתמקצע ושתמיד אפשר לסמוך עליו"

,עודכן
0השמעה
ישראל סוקול ז"ל. צילום: ללא

רס״ל (במיל׳) ישראל סוקול, בן 24 מקרני שומרון, נהרג אתמול (שני)בתקרית הקשה בדרום רצועת עזהשבה, כתוצאה מפיצוץ, קרסו מבנים על לוחמים ששהו בהם. סוקול, לוחם בגדוד 8208 מחטיבה 261, הותר אחריו הורים – יהושע ומרינה, וארבעה אחים ואחיות.

יגאל להב, ראש מועצת קרני שומרון ספד לו: "ישראל צעיר אהוב, חכם, עם חיוך ענק ולב גדול של נתינה שנלחם למען ביטחון ישראל".

דובר צה"ל

יותם דויטש, חברו, כתב בפייסבוק: "ישראל כנראה היה מגלגל עלי עיניים אם הוא היה יודע אני כותב פוסט לזכרו. את סוקול פגשתי בשיעור א' בישיבה, מהר מאוד הבנתי שמדובר באחד הלמדנים הגדולים בשיעור, חד וחכם, רמה אחת מעל כולנו. בשמירות לילה בישיבה הייתי רואה אותו מגיע ב-6 בבוקר ללמוד לפני התפילה והייתי צוחק עליו שיחזור לישון כי הוא נראה ממש עייף. אבל זה היה סוקול עושה מה שנראה לו נכון גם אם זה קשה.

"התגייסנו ביחד לצבא שם גיליתי פייטר רציני שחותר להתמקצע ושתמיד יהיה אפשר לסמוך עליו. הייתי בטוח שיצא מ"כים וקצינים אבל הוא החליט שהוא לא רוצה לצאת מוקדם למ"כים למרות הלחץ הגדול שהיה עליו. שוב עושה מה שהוא רוצה כי זה נראה לו נכון. בגדוד הוא הפך להיות המפקד הלא רשמי של המחלקה, מי שהוביל את הכולם, הוא עשה את זה בלי תפקיד רשמי או דרגה ,פשוט מתוך כך שכולם סמכו עליו וידעו את היכולות הגדולות שלו.

"נקפוץ ל-8 באוקטובר כל המחלקה שלי מוקפצת לירדן, מתבאסים מכך שיוצאי גבעתי תופסים גזרה כזאת, כולם מדברים ומאיימים לעבור לגדוד אחר, וסוקול לא איתנו, סוקול עשה מה שהוא תמיד עושה, ועשה מה שנראה לו נכון. הלך לגדוד אחר כדי להילחם. שוב מעשה שכל כך מתאים לו, אף אחד לא היה מופתע".

ישראל סוקול יובא למנוחות היום בשעה 13:00 בחלקה הצבאית בבית העלמין בקרני שומרון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר