"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו בתיעוד

נכנעים לכוחות צה"ל: הסתתרו בין נשים וילדים שצעדו עם דגל לבן בידיהם - נעצרו והתגלו כמחבלי נוח'בה

במרחב עירוני צפוף בשכונת חאן יונס, לוחמי צוות הקרב של חטיבת גבעתי מבצעים התקפות על תשתיות טרור, מחסלים מחבלים בקרבות פנים אל פנים, ומאתרים ומשמידים פירי מנהרות • במהלך חקירות מודיעין של חשודים שנעצרו, התברר כי חלקם השתתפו במתקפה ב-7 באוקטובר

,עודכן
0השמעה

חיסול מחבלים בהיתקלות לוחמי צוות הקרב החטיבתי של גבעתי בחאן יונס // דובר צה"ל

קרבות פנים אל פנים, חשיפת מטעני השמדה, איתור פירים ופשיטה על מוצב חמאס - לוחמי גבעתי בחאן יונס:לוחמי צוות הקרב של חטיבת גבעתי מבצעים התקפות על תשתיות טרור בחאן יונס. הלוחמים חיסלו עד כה מחבלים רבים בקרבות פנים אל פנים, ירי טנקים והכוונת אש מהאוויר. כמו כן, איתרו והשמידו עשרות פירי מנהרות.

פעילות לוחמי צוות הקרב החטיבתי של גבעתי בחאן יונס,צילום: דובר צה"ל

בשבוע האחרון, הלוחמים ביצעו התקפה במרחב בני סוהילה, בו נלחמו במרחב עירוני צפוף ונלחמו במחבלים בטווח קרוב. במהלך הקרב המתועד, הלוחמים חיסלו מחבלים רבים, בעודם מנסים לפגוע בחיילים באמצעות ירי והצמדת מטענים לכלים של צה"ל.

בנוסף, הלוחמים זיהו מספר חשודים שהסתתרו בין נשים וילדים שצעדו עם דגל לבן בידיהם, ובהמשך נעצרו על ידי הלוחמים. במהלך חקירות שבוצעו על ידי חוקרי יחידה 504 באגף המודיעין, התבררו החשודים כמחבלים אשר חלקם השתתפו במתקפה ב-7 באוקטובר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר