"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סוהרת חשודה שהבריחה סמים לאסיר עמו ניהלה רומן

המשטרה עצרה את הסוהרת שמשרתת בכלא הדרים, בחשד שהבריחה את הסמים בתוך עוגה • שני אסירים המעורבים בפרשה נעצרו אף הם • מעצרם של השלושה הוארך בחמישה ימים

,עודכן
פגיעה בסוהרת (אילוסטרציה) // צילום: Think Stock // הסוהרת נעצרה (אילוסטרציה), צילום: צילום: Think Stock //

המשטרה עצרה אתמול (רביעי) סוהרת ושני אסירים בכלא הדרים בחשד שזו הכניסה לתוך הכלא עוגה שבתוכה הוחבא סם מסוג חשיש.

בדיון בהארכת מעצרם של הסוהרת ושני אסירים נוספים, הידועים כעברייני סמים, נטען כי אחד האסירים היה בקשר רומנטי עם הסוהרת ובמסגרתו קשר יחד עם אסירים נוספים להסלקת סמים בחפצים שונים, והעברתם לסוהרת במטרה להחדירם לכלא.

במהלך החקירה הודתה הסוהרת בקיום קשר עם האסירים.בית המשפט האריך היום את מעצרם של שלושת החשודים עד 1 בדצמבר 2020.

בית הכלא הדרים, ב-2018
בית הכלא הדרים, ב-2018

בחודש יוליפורסם כי סוהרת אחרת, המשרתת בכלא צלמון, חשודה כי נכנסה לתא במקום וקיימה יחסי מין עם שני אסירים. היא נחקרהתחת אזהרה על ידי אותה היחידה שביצעה את מעצר הסוהרת החשודה בהברחת סמים, בחשד לביצוע עבירה של מרמה והפרת אמונים. היא הכחישה את החשדות נגדה, וטענה כי הוזעקה לתא וננעלה בו עד אשר חולצה ממנו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר