"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
שלושה רוקחים נעצרו בחשד שנתנו תרופות פגות תוקף לחולי סרטן
מהחקירה עלה חשד כי זויפו התאריכים של תרופות שהועברו לצוותים הרפואיים, וכי בוצעו פעולות נוספות בתרופות פגות תוקף • מעצרם של שלושת הרוקחים הוארך בבית משפט השלום בעכו • צפו בפשיטה על בית החולים

שלושה רוקחים נעצרו בחשד שנתנו תרופות פגות תוקף לחולי סרטן // צילום: דוברות המשטרה

פרשה מזעזעת בביה"ח רמב"ם

שלושה רוקחים נעצרו בחשד שנתנו תרופות פגות תוקף לחולי סרטן

מהחקירה עלה חשד כי זויפו התאריכים של תרופות שהועברו לצוותים הרפואיים, וכי בוצעו פעולות נוספות בתרופות פגות תוקף • מעצרם של שלושת הרוקחים הוארך בבית משפט השלום בעכו • צפו בפשיטה על בית החולים

,עודכן
0השמעה

הותר לפרסום:המשטרה עצרה אתמול (שני) שלושה רוקחים ועיכבה לחקירה רופאה, בחשד כי היו מעורבים במקרים של מתן תרופות אונקולוגיות פגות תוקף לחולים אונקולוגיים במרכז הרפואי רמב"ם שבחיפה. מעצרם של שלושת הרוקחים הוארך הבוקר בבית משפט השלום בעכו. החקירה החלה עם הגשת תלונה על ידי משרד הבריאות ועובד המקום לפני כשנתיים. על פי החשד, העבירות נמשכו לאורך כמה שנים.

התרופות שנתפסו,צילום: דוברות המשטרה

במהלך החקירה עלה החשד כי זויפו התאריכים ומספרי האצוות של תרופות שהועברו לצוותים הרפואיים, וכן בוצעו פעולות נוספות בתרופות פגות תוקף, כדי להסתיר את התיישנותן ולרמות את תאריכי התפוקה. את החקירה ניהלה יחידת ההונאה של מחוז חוף, בסיוע של משרד הבריאות ורשות המסים.

כאמור, אתמול בשעות הבוקר עצרו חוקרי מפלג ההונאה במחוז חוף, יחד עם יחידת האכיפה במשרד הבריאות ופקיד שומה חקירות חיפה והצפון, שני רוקחים, אחד בן 59 תושב פקיעין, והשני בן 39 תושב שפרעם, ועיכבו לחקירה רופאה בת 38 מקריית ביאליק, שלושתם מועסקים בבית החולים רמב"ם. כמו כן עצרו חשוד נוסף, בעל בית מרקחת פרטי, בן 52 ממג'ד אל-כרום, בחשד לעבירות על חוק הרוקחות, זיוף, טיפול רשלני בתרופות, קבלת דבר במרמה, השמטת הכנסות וניהול ספרי חשבונות כוזבים במזיד ובכוונה להתחמק ממס ועבירות נוספות.

פשיטת המשטרה על בית החולים,צילום: דוברות המשטרה

בחיפושים שנערכו בבתי המרקחת ובביתו של הבעלים נתפסו ספרי חשבונות ומסמכים, הקושרים את החשודים לעבירות המס. לבקשת המשטרה, הוארך מעצרם של שני הרוקחים עד ליום חמישי, ושל בעל בית המרחקת עד ליום ראשון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו