שדדו באיומי אקדח וגנבו עשרות אלפי שקלים | צילום: משה שי

נעצרה כנופייה ששדדה באיומי אקדח בדרום

ביהמ"ש האריך את מעצרם של החשודים ביישוב לקיה • במסגרת החקירה נמצאו עשרות טלפונים ניידים, תחמושת וכלי נשק רבים • תיעוד

שלושה חשודיםאיומי נשקשבדרום
 
תיעוד השוד בחנות טלפונים ביישוב לקיה // צילום: דוברות המשטרה
 
החקירה באה לאחר דיווח שהתקבל ב-26 באוקטובר 2020, על שוד שאירע בחנות טלפון ביישוב לקיה. שני רעולי פנים נכנסו לחנות ושדדו עשרות טלפונים ניידים חדשים באיומי אקדח. שעה לאחר מכן התקבל דיווח נוסף על רכב שרוף, שעל פי החשד שימש את הגנבים.
לאחר חודש, בלילה שבין ה-21 בפברואר ל-22 2021, סמוך לחצות נשדד נהג משאית מהצפון, תוך איומי אקדח וירי בזירה. אותו נהג הותקף ורוסס בגז פלפל, ונשדדו ממנו 33 אלף שקל במזומן, שהיה מיועד לרכישת אופנוע לחברו, תושב השטחים.
 
על פי הכוונה של אחד החשודים, הנהג הגיע לשכונה בלקיה לביצוע העסקה, ונשדד על ידי כנופיה של ארבעה שודדים רעולי פנים, כאשר כל אחד מהם נושא כלי נשק אחר - אגרופן, אקדח, אם 16 וגז מדמיע. השלושה שברו את חלונות ושמשות המשאית, ריססו את הגז על פניו של הנהג והוציאו מכיסו את הכסף.
 
שדדו באיומי אקדח וגנבו עשרות אלפי שקלים, משה שי
 
בסופה של חקירה סמויה וגביית העדויות, התגבשה תשתית ראייתית שבשני מעשי השוד פעלה אותה כנופיה. בתחילה נעצרו שבעה חשודים, נערכו מספר חיפושים בביתם, שהעלו חלק גדול מאותם טלפונים, יחד עם תחמושת וכלי נשק. עם התקדמות החקירה גובשה תשתית ראייתית נגד שלושה חשודים מרכזיים, ושאר החשודים שוחררו.
 

​

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...