"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תיעדה מפגשים מיניים וסחטה את הגברים באיומים כי הם יישלחו לבני משפחתם

החשודה נהגה לקבוע עם גברים למפגש מיני תמורת תשלום, כאשר את המפגש הייתה מתעדת לכאורה בסתר, ומאיימת בסחיטה כי אם לא ישלמו לה סכום כסף, היא תפיץ את הסרטונים לבני משפחה ולמקומות עבודה של הקורבנות • בכוונת הפרקליטות להגיש בימים הקרובים בקשה למעצר עד תום הליכים

,עודכן
0השמעה
סחטה את הגברים באיומים (אילוסטרציה). צילום: מתוך סרטון של משטרת בריטניה נגד סחיטה באמצעות סקס ברשת

אישה נעצרה בחשד שתיעדה אקטים מיינים וסחטה גברים רבים, אחד מהם אף שילם לה למעלה מ-120 אלף שקלים כדי שלא תעביר למשפחתו את הסרטונים האינטימיים. היום (רביעי) הוגשה נגדה הצהרת תובע על הכוונה להגיש נגדה כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים.

הציע את שירותיו כשומר - לאחר שגרם לנזק בעצמו: כך נסחטו קבלנים באזור הצפון (ארכיון) // דוברות המשטרה

ראשיתה של החקירה לפני מספר שבועות, עם קבלת תלונה במשטרה אודות סחיטה של הקורבן על ידי חשודה, אשר איימה לשלוח למשפחתו סרטונים אינטימיים שלה עמו, אם לא תקבל כסף. בחקירה עלה כי החשודה נהגה לקבוע עם גברים למפגש מיני תמורת תשלום, כאשר את המפגש הייתה מתעדת לכאורה בסתר, ומאיימת בסחיטה כי אם לא ישלמו לה סכום כסף, היא תפיץ את הסרטונים האינטימיים לבני משפחה ולמקומות עבודה של הקורבנות.

בנוסף, עלה כי במהלך הסחיטות הצליחה החשודה לגרוף מהקורבנות עשרות אלפי שקלים וכן תכשיטים יקרי ערך.

כאמור, עם התקדמות החקירה והתחזקות התשתית הראייתית נגד החשודה, מעצרה הוארך מעת לעת בבימ"ש, והיום הוגשה הצהרת תובע. בכוונת הפרקליטות להגיש בימים הקרובים כתב אישום ובקשה למעצר עד תום הליכים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר