"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
האלימות בכבישים

שליח וולט שהעיר לאדם שנהג בפראות - הוכה ונשדד

השליח העיר לאדם שנהג בצורה מסכנת חיים • לפי החשד, הנהג יצא עם חברו מהרכב, והם היכו את רוכב האופנוע ושדדו ממנו רכוש • כשחייג למשטרה - הוכה שוב • מעצרו של החשוד בתקיפה, תושב בת ים עם עבר של עבירות אלימות, הוארך בארבעה ימים

,עודכן
0השמעה
שליח בתל אביב (למצולם אין קשר לכתבה), צילום: יהושע יוסף

האלימות בכבישים לא פוסקת:תושב בת ים בן 38, המוכר למשטרה מעבירות אלימות וסחיטה באיומים, נעצר בחשד שהיכה ביחד עם אדם נוסף שליח וולט שהעיר להם על אופן נסיעתם. השניים גם שדדו מהשליח רכוש.

אתמול (שני) בשעות הלילה, החשוד נסע בכביש עם חברו (שטרם נעצר) באופן מסכן חיים. שליח וולט רכוב על אופנוע צפצף להם, ובתגובה הם יצאו מהרכב ותקפו אותו באגרופים. לאחר מכן, לפי החשד, תוך כדי נסיעה מהמקום, הם הבחינו שהקורבן מנסה ליצור קשר עם המשטרה - ותקפו אותו פעם נוספת, כשאחד מהם בועט בו והשני מכה אותו. לבסוף הם שדדו ממנו רכוש.

שליחות (כמעט) קטלנית. שליחי וולט,צילום: יהושע יוסף

ניידת משטרה שהגיעה למקום קיבלה את פרטי הרכב של התוקפים. הנהג נעצר כעבור שעה וחצי, נלקח לתחנת המשטרה ונחקר - אך לא שיתף פעולה עם חוקריו. הוא טען שהוא עייף, ונרדם לסירוגין בחקירה.

החשוד הובא להארכת מעצר בבית משפט השלום בתל אביב, שם אמר נציג המשטרה כי הם מחפשים אחר החשוד השני במעשה. סנגורו של החשוד ביקש לשחרר את מרשו, לאחר שטען כי המשטרה לא מצאה ברשותו את הרכוש שנשדד - ולכן אין כל בסיס ראייתי לחשד סביר נגדו, והוא מכחיש את החשדות נגדו.

השופטת הורתה על המשך מעצרו של החשוד בתקיפה. בית משפט השלום בתל אביב,צילום: גדעון מרקוביץ'

שופטת השלום אביטל אמסלם לא קיבלה את טיעוני הסנגור, והורתה על הארכת מעצרו של החשוד בארבעה ימים. אמסלם ציינה כי קיים חשד סביר שקושר את החשוד לביצוע העבירות. לדבריה קיימת עילת מעצר מסוג מסוכנות, ויש גם חשש שהחשוד יפעל לשיבוש פעולות החקירה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר